Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(6)

Obsahy(1)

Šestidílná minisérie Mělas to vědět od scénáristy Davida E. Kelleyho (Sedmilhářky) a režisérky Susanne Bierové (Noční recepční) pojednává o úspěšné terapeutce Grace Fraserové (Nicole Kidmanová), jejím manželovi Jonathanovi (Hugh Grant) a milovaném synkovi (Noah Jupe), který navštěvuje prestižní soukromou školu v New Yorku. Jejich zdánlivě idylický život se však znenadání obrátí naruby - bezcitná vražda, zmizelý manžel a místo muže, kterého Grace překvapivě tak málo znala, jen řetězec strašlivých událostí. Nechána napospas katastrofě, která před zraky veřejnosti narůstá do netušených rozměrů, a zděšena tím, že se nedokázala řídit vlastními radami, musí Grace pohřbít svůj dosavadní život a začít kvůli sobě i svému dítěti znovu. (HBO Europe)

(více)

Videa (3)

Trailer 3

Recenze (271)

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Kelley si vyberá pomerne rovnaké témy. Aspoň tak mi to príde. To mi ale vôbec nevadí, pretože si tú jeho štúdiu charakterov užívam. Bier je výborná režisérka a ťahá z pomerne priamočiarej zápletky dosť na to, aby udržala pozornosť. Tá neistota ohľadom toho, kto čo spravil, sa neustále prehlbuje a do posledného dielu sme ako divák stále na pochybách. Aspoň ja som bol. Takže za mňa to dokonalo splnilo účel. Bavilo ma to do tej miery, že som s napätím očakával čo bude ďalej. A hoci koniec nemal pre mňa tak výraznú katarziu, ako iné Kelleyho projekty, kvôli hereckej kreácií Hugh Granta a hlavne fenomenálnej Nicole Kidman som si ho aj tak užil. Skvostná jednohubka ukazujúca formálnu čistotu a hereckú prirodzenosť. Spokojnosť. ()

AlfaNumerO 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První díl až dva držely stále v očekávání kvalitní detektivky či psychothrilleru. Díl od dílu se pak začal propadat v čím dál tím větší nudu plnou rádoby objevných dialogů, které byly ve skutečnosti naprosto prázdné a děj nikam neposouvající. Poslední díl pak naprosto zabil veškeré šance na kvalitní vyvrcholení. Spoiler alert: "Kdy od začátku víte, že to udělal Grant a ani v tom autě se nezabijou či sebevraždu nespáchá". Veliké zklamání a nic na co bych si vzpomněl za pár dní a komukoliv rád doporučil. Snad jen ten Grant se Sutherlandem hráli obstojně. 63%. PS: Jestli někdo viděl v mém profilu v sekci Minisérie, už tomu tak není. ()

Reklama

MoiJe 

všechny recenze uživatele

Videla som e1, 2 a dosť ma štvalo, že ich idea hľadania zmiznutého manžela sa obmädzuje na obnolávanie hotelov, plus ma Nicol výraz "oh bože, čo ak je zlý" už predsa len začínal nudiť. Snažila o 107 a režisér má ňáku úchylku na detaily rozslzeného červeného oka blúdiaceho pohľadom. Nuž tak som potom skočila aspoň na e5+6 a myslím, že som o nič neprišla. Hugh sa na Jonathana ale hodil dobre a najsympatickejší z ansáblu bol teenager Henry. ()

marhoul 

všechny recenze uživatele

Takové mám ráda. Bezprostředně po shlédnutí jsem dala plnou palbu, dneska jsem malinko vychladla, protože přeci jen, už jsem viděla i lepší věci, nicméně výborný počin, ve kterém se vedle, poslední dobou excelentního hráče Hugha Granta a tradičně standardně dobré Kidman, blýskla v roli státní žalobkyně Sofie Gråbøl, která je čelní představitelkou dánského seriálu Forbydelsen (Zločin). Pro mě představuje konkrétně první řada špičkový kriminálně psychologický počin, napsaný a zahraný tak, že se od Dánů spousta nadšených tvůrců krimi má stále hodně co učit, i třináct let po té. Ona existuje i, u nás zjevně známější, americká verze, je taky kvalitní, ale já si na seriál původní sáhnout nenechám. A velice mě těší, že se Sofinka ukázala i v tomto novém počinu, sedlo jí to, a tak se těším, že ji budeme vídat častěji. A taky že se třeba najde další zástup diváků a pustí se do dánského Zločinu, který jim zajisté velmi dobře padne a možná trochu napoví, kde všude brali inspiraci všechny ty Temné případy atd... Mělas to vědět bylo v obdobném duchu, chválím, líbilo, bavilo, Nicol se sice pomalu ale jistě proměnila z šedé zubaté myši s prasečím nosem, přes zplastikovanou rádoby Grace Kelly na cosi, co bych ve tmě potkat nemusela, jinak Vřískot, ale dobrý vkus a odhad na zpracování atraktivní látky, ani herecké umění jí upřít nelze. Fakt šikovná, pracovitá baba. ()

jhrasko 

všechny recenze uživatele

Takto...držalo ma to v napätí, celú dobu...celú dobu som hľadal nitky a nechytil sa ani na jednu dostatočne...takže áno, ano, Susanne Bier, well done....ale Nicole, akokoľvek som si uvedomil, že je talentovaná, fakt zaujímavá, ale prečo, budem citovať, sa spustila k takejto plasticko botoxovej katastrofe. Jej herectvo je potlačené snahou rozoznať v nej čokoľvek jej, čokoľvek autentické a pôvodné....taká škoda...no a teda Noah Jupe je aká hviezda, už teraz, ten registr je neskutočný. Plus ako bonusy Noma Dumezweni, bez zmyslu pre humor a Matilda de Angelis, kde i moje všetko cítilo čo malo....brilantný casting, vrátane Donaldovho hollywúdskeho chrupu...ale vadilo mi prostredie, okázalé a opulentné interiéry, Donald, hrajúci si na piáne....tento svet mi je cudzí a chladný...* * * a 1/2. ()

Galerie (48)

Zajímavosti (6)

Reklama

Reklama