Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Horor
  • Akční
  • Komedie
  • Animovaný

Recenze (287)

plakát

Hříšná láska (2001) (seriál) 

“Já vím, že se chovám jako idiot, ale co mám dělat?” Ona je na svou inteligenci blbá už jenom proto, že ho po pěti minutách nekopla do pr****. On? Hulvát a žárlivé majetnické hovado, alkoholik, běda jí, jak se mu vytrvale nevěnuje. Ten chlap má potřebu pozornosti tříletého a klasické chování domácího násilníka. Stalking, sladká slovíčka, omezování, omluvy, výčitky, vyznání… Dalo by se to použít jako školní pomůcka. Takhle, děti, rozhodně NE! Zbylé ženské jsou buď manipulativní mrchy nebo úplně blbé. Chlapi patetičtí hulváti, co vlastně nepotřebují ženskou, ale chůvu (a souložnici). Jedinou výjimkou je Diegova sestra Daniela a její teplý kámoš Harold (a žádné množství vynucené dějové heterolinky mě nepřesvědčí o tom, že byli skutečně pár), chvílemi babička Inés. Do poloviny sledovatelné jako hra "Kolik stereotypních zvratů předpovíš", později i na telenovelu příliš roztahané, zředěné a překomplikované.

plakát

Vánoce naruby (2004) odpad!

Miluju to americké přesvědčení, že "komunita" má nárok člověku kecat do života a šikanovat ho do čehokoli. Svátky zrůdných dekorací, kýče a vlezlých pánbíčkářů budiž toho příkladem.

plakát

Adéla ještě nevečeřela (1978) 

Chápu, co Adéle vysloužilo status klasiky, můj šálek čaje to ale není. Hrušínského postava (a ztvárnění) si mě ale i tady získali.

plakát

Dvanáct měsíčků (2012) (TV film) 

Aneb Kolik vykradených pohádkových klasik poznáte? Hvězdička za kostýmy a mírně vtipné Měsíčky.

plakát

Pán času - The Tsuranga Conundrum (2018) (epizoda) 

Bez té linky s těhotným chlapem o hvězdu víc, ale za pointu "Nechte si po týdnu dítě, protože žádný rodič není dokonalý." nikoho chválit nebudu.

plakát

Venom (2018) 

Úvod zdlouhavý, prostředek uspěchaný, hudba stála za prd. => 1.) Sestříhat únavnou Riotovu migraci a představování hlavní trojky hrdina-hrdinka-záporák- stejně ničím nevynikli nad očekávání v rámci stereotypu. 2.) Rozvinout vývoj postav a jejich motivací, poněvadž působí jako "zrovna jsem se tak dneska vyspal/a, tak se dle toho budu chovat". 3.) Jakmile všeobecné jednání získá na uvěřitelnosti, neskýtá závěr žádný větší problém. Venom a Eddie tvoří fajn dvojku, takový "hodný a zlý polda" bez zbytečné byrokracie, Anne není žádná padavka, kdyby vyústění nepůsobilo tak náhle, mohlo jít o slušný průměr v rámci žánru.

plakát

Lovci duchů - Unfinished Business (2018) (epizoda) odpad!

Jak totálně domr*it jednu z nejlepších vedlejších postav 101 + nějaká ta nezáživná dějová vložka.

plakát

Lovci duchů - Bring 'em Back Alive (2018) (epizoda) 

Chuck ex machina. Tedy vlastně Gabe, Charlie 2.0 a absolutně neschopný Lucifer (žádné překvapení na téhle frontě). Plus za komickou vložku "Vymítač".

plakát

O Červené Karkulce (2012) (TV film) odpad!

Tak Germáni už zprznili i moji nejoblíbenější pohádku. Jako obvykle náloží barviček, "originálních" postav (původní jsou OOC) a nehorázné idiocie.

plakát

Dcery prachu (1991) 

Ten druh filmu, co absolutně není můj hrnek čaje. Nejenže mi leze na nervy přehnaně dramatické chování postav (Ano, autenticita... Ale já prostě hééérečky nemám ráda ani v reálu.), ale k tomu ještě věčně se povyšující Yellow Mary, jejíž Bůh je o tolik "lepší", než magie a duchové jejích předků... Uffff!