Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Dokumentární
  • Dobrodružný
  • Animovaný

Deníček (5)

WHERE THE HELL IS EGEA BRATISLAVA PLAYING FRISBEE?

Thank you Matt! :)

ZA MAGISTRA NA MAGISTRÁLU + EGEA ALTAI EXPEDITION 2010

Trailer k mojim nižšie uvedeným amatérskym filmom :)

ALTAJ časť 3. Rusko - To Nevymyslíš

MIG24 & EGEA Bratislava uvádza trojdielny, plne amatérsky cestopisný film, z cyklu "Za Magistra Na Magistrálu" - časť 3. Rusko - To Nevymyslíš.

Posledná časť o potulkách po Altaji a Moskve.

VIDEO TU:

http://vimeo.com/31895421

ALTAJ časť 3. Rusko - To Nevymyslíš

ALTAJ časť 2. Altaj - V Krajine Mieru

Altaj – Zlaté hory sú jedným z miest kde môže človek celé dni putovať s pocitom že sa vzdialil našemu civilizovanému svetu a vstúpil do nedotknutej prírody. Nie je to len svet na hranici sibírskej tajgy, kazašských stepí a stredoázijských polopúští, je to svet na hranici štátov a kultúr kde sa miestami zastavil čas. Ešte stále sa tu dajú nájsť miesta kde nechodí poštár, kde nechytíte telefónny signál, a kde ľudia nevedia, že existuje nejaké Slovensko. Napriek tomu tu cítiť rozmanitosť a hramóniu živlov, kde možno v sebe nájdete to, čo časom strácame. Je to miesto kde sa oplatí hľadať pokoj a mier v duši.

Po cestách aj necestách svetom zážitkov zo sibírskej prírody vás prevedie skupina geografov, ktorí sa tam vybrali v lete 2010.

Kamera: Michal Ignaťák, Fotografie a réžia: Marek Krajčuška

VIDEO TU:

http://vimeo.com/31590416

ALTAJ časť 2. Altaj - V Krajine Mieru

ALTAJ časť 1. Veľké Vlakové Šialenstvo

MIG24 & EGEA Bratislava uvádza trojdielny, plne amatérsky cestopisný film, z cyklu "Za Magistra Na Magistrálu" - časť 1. Veľké Vlakové Šialenstvo.

V lete roku 2010 sa partia mladých geografov z PriF UK rozhodla splniť svoj veľký cestovateľský sen: navštíviť veľké, nevyspytateľné Rusko, sadnúť na vlak transsibírskej magistrály a zaviezť sa do pravej divočiny Altajských hôr.

VIDEO TU:

http://vimeo.com/31203584

ALTAJ časť 1. Veľké Vlakové Šialenstvo