Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Sci-Fi
  • Krimi

Recenze (48)

plakát

Gladiátor (2000) 

Velkofilm s geniální hudbou.

plakát

Avengers: Endgame (2019) 

Skvělý závěr Avangers. Lépe už to snad ani nešlo.

plakát

Složka 64 (2018) 

Vynikající, jako vždy. Ty hoši nikdy nezklamou.

plakát

Blade Runner 2049 (2017) 

Vynikající propojení hudby a filmu. Děj není nikterak převratný, jako celek ovšem funguje.

plakát

Prázdniny pana Beana (2007) 

Film je potřeba vidět v originále, jinak je zábava poloviční. Dle mého jeden z nejlepších filmů Rowana Atkinsona.

plakát

Slavnosti sněženek (1983) 

K tomuto filmu není snad třeba žádný komentář. Snad mi jen dovolte toto: Vynikající knižní předloha, skvělý režisér a naši nejlepší herci včele s Velkým Rudlou Hrušinským a Petrem Čepkem. Dokonalá klasika malého českého člověka.

plakát

S čerty nejsou žerty (1984) 

Nejlepší pohádka jaká kdy byla zfilmovaná. Každý rok ji chci zase znovu a znovu vidět a když skončí mám podivný pocit lítosti, že je už konec. Skvělý herci - dokonalý projev Viktora Preisse v roli správce a Petra Nárožného jako kaprála atd......

plakát

Expendables: Postradatelní 3 (2014) 

Nemyslím, že jsou Expendables 3 již pro každého. Čím dál více jsou spíše určeny pro fanouška tohoto žánru a herců. Z logiky věci si ale také myslím, že je to tak i myšleno. Děj je oproti prvnímu dílu již hodně natažený a vyumělkovaný. Druhý díl měl snad ještě trochu nápad, ale třetí díl je opravdu dělaný již jen a jen pro nové herce a herečky. Nábor nových herců z řad upírů je pro mne už trochu moc - hlavně Twilight ságu z duše nenávidím. A teď proč jsem dal 5 hvězd. Prostě protože, jsem fanouškem této série, tohoto žánru již od 3 let a stejně tak herců prakticky od kolébky. Banderas je perfektní a Mel má stejně šílený výraz jako ve Smrtonosné zbrani. Pro mne de facto povinností dát 5 hvězd. Musím, ale dodat, že děj trojky má velkou pachuť. Určitě bych souhlasil s Tome Hardym - návrat ke kořenům nečekejte - a jestli půjdu na 4.díl - to si ještě hodně rozmyslím.