Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Horor
  • Krimi

Recenze (315)

plakát

Teorie velkého třesku (2007) (seriál) 

Opravdu originání seriál. Je více sitcomů s vědeckého prostředí ,ale tenhle navíc ukazuje dopad takového vědátorství na jejich osobní životy. Na jejich vztahy ,přátelství a taky na to jak na ně koukají "normání" lidé. I když většina diváků jejich občasné hatmatilce nerozumí ,tak se jistě taky rádi zasmějí. Mě rozesmál vždycky ,i v situacích ,kdy jsem se necítila nejlépe.

plakát

Čarodějky (1998) (seriál) 

Nesmrtený seriál. Jeden z prvních seriálů ,co jsem kdy sledovala. Jistě ovlivnil mé dětství ,i když s přiznám ,že někdy jsem z něj měla noční můry:D. Všechny hlavní postavy mají svůj charakter a své osobní kouzlo a já jsem měla vždy nejraděj Paige ,asi proto ,že si dělá věci po svém a je sebevědomá. Viděla jsem první i poslední díl ,a na rozdíl od jiných seriálů ,tady jsem s koncem spokojená. Úžasný a originální!!

plakát

Rozkoš v oblacích (2013) 

Když už skoro padá letadlo ,kdo by chtěl umřít vedle 50 sucharů co ječí ,modlí se ,řvou a nadávají? Lepší je užít si své možná poslední chvíle vedle různorodé partičky cestujcích ,třech homosxuálních stevartů ,kteří chlastaj a sjíždí se mescalinem ,bisexuálního pilota co má ženu ,děti a přitom milence stevarta ,a nakonec vedle heterosexuáního kopilota ,který je nešťastně ženatý a když se napije tak se stává až strašidelně teplým? Dobrá podívaná ,která nemá obdoby.

plakát

Snídaňový klub (1985) 

Nadčasový snímek, který by měl být povinně promítán na středních školách. Studenti by pak k sobě možná byli více schovívaví.

plakát

Vlčí mládě (2011) (seriál) 

Teen Wolf se pro mě stal během let opravdu srdcovou záležitostí. Z té vtipné oddechvky se špatnými efekty se časem stal vysoce kvalitní, komplexní seriál, kde si každý něco najde. Jak sérii od série zvyšoval pomyslnou příčku kvality, kterou je nutno s každou další sérií překonat, uvědomila jsem si, že nic podobného už tu nikdy nebude, protože TW má opravdové bijící srdce. Každá postava, každý důležitý moment a každý vtip se mi vplížil do paměti a do srdce. A jakmile skončily i poslední minuty této fantastické šestileté show, došlo mi, že finále mělo přesně to, co mělo mít. Dalo nám důstojný konec téměř všech postav a já jsem spokojená.

plakát

Trans (2013) 

První hvězdička...ze skvělou hudbu ,co mě provázela celým filmem ,druhá hvězdička...za skvělé ztvárnění psychopata Jamesem McAvoyem ,třetí hvězdička....za parádní intriky hipnotizérky (z nějakýho důvodu mi připomíná čarodějnici) , čtvrtá hvězdička...za její závěrečnou řeč ,a nakonec pátá hvězdička...za lehce morbidní atmosféru.

plakát

Na dotek (2004) 

Na začátku to byli slušní lidé a na konci pokřivené charaktery...tak mi to přijde...ani nevím proč ,ale asi proto že se tam všichnni chovali tak nějak divně. Není možné aby dokázali takhle citově balancovat čtyři různí lidi mezi sebou. A hlavně výrok Natalie Portman na konci v tom hotelovém pokoji : "Od teď tě nemiluju"...to přece nejde v jednu chvíli někoho přestat milovat. Ale abych jen nekritizovala ,tak výkony hlavních hrdinů byly báječné a i ten příběh mě bavil.

plakát

Návrat do Cold Mountain (2003) 

Proč mi tenhle film tak připomíná Titanic? Z jedné strany je to proto ,že ve mě hýřily ty samé emoce od začátku až do konce. Z té druhé proto ,že průběh obou filmů je tak podobný. No jen osuďte sami....Na začátku se potkají dva naprosto neznámí lidé...ona je bohatá a on chudý...už od začátku to mezi nimi jiskří...ale pak se něco stane a kolem nich začnou umírat tisíce lidí...jenže to je jen komparz ,hlavní dějová linka se točí kolem těch dvou...i přes tyhle hrůzy se do sebe zamilují...nakonci si po strastiplné a dlouhé cestě konečně řeknou : "Miluji tě"....jenže prostě nemůžou žít šťastně až do smrti a tak on prostě umře v jejím náručí. Trvalo mi nejmíň deset reprýz Titanicu než jsem se konečně smířila s tím ,že Leo na konci umře a zrovna ve chvíly kdy se tak stalo ,mi osud do života přivál film Návrat do Cold Mountain. Takže teď se musím znovu smiřovat s tím že sexy Jude Law na konci zemře.

plakát

Pacific Rim - Útok na Zemi (2013) 

Skvělá scifi jednohubka na sobotní večer... trochu složitější děj, u kterého člověk nesmí jít ani na záchod, ale to nevadí, protože akce a sympatické obsazení mě sami o sobě udrží v křesle až do konce fimu.

plakát

2 $ocky (2011) (seriál) 

Pět hvězdiček za skvělé herecké obsazení i charakter nejen postav ale i celého seriálu. Nebudu popírat ,že upředňostňuji spíše Max a její ostrý humor ,ale i mírně rozmazlená Caroline není k zahození...snad jediné mínus jsou Carolininy vasy...když už paruka ,tak aspoň uvěřitelná.