Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Horor
  • Dobrodružný

Recenze (108)

plakát

All of Us Are Dead (2022) (seriál) 

Perfektní seriál! Má to akci, má to tempo, napětí, zvraty, emoce, perfektní! A sice by to tu někteří zkrátili, já bych tento seriál naopak klidně prodloužil :D Nechápu, proč byste to zkracovali. Tak je to seriál, ten by měl být delší. Si příště nepouštějte seriál, když nemáte rádi seriály. Nikdo přeci neříká, abyste to zkoukli najednou. My si to doma rozdělili rovnoměrně na celý víkend a byli jsme spokojeni. Při kratší délce by se zas člověk tak dobře nemohl sžít s postavami. A navíc nevím, co byste vymazali za scény. Já se tedy nenudil ani vteřinu. Někdy i humorné situace, třeba když se jeden z vedlejších hrdinů přiřítil s autobusem nebo jiná spadla s motorkou. Sledujeme několik skupin postav a jejich boj, takže to není jen o jedné linii. Za mě naprostá spokojennost.

plakát

Atentát v Ambassadoru (2006) 

Dobrý film, měl světlé momenty, hlavně ten závěr, ale začátek byl mnohdy zbytečně moc natahovaný a prodlužovaný, když už to vypadalo, že bude film dobrý, tak se zase začlo tempo zpomalovat a začalo mě to trochu nudit. Tři hvězdičky, na víc to u mě nemá, bohůžel.

plakát

Byl to tichý muž (2007) 

Nebyl to špatný film, na Elishu (která to velmi dobře zahrála) se dobře koukalo. Mělo to spoustu dobrých okamžiků, myšlenek, hlavně kolem toho ochrnutí (opravdu lepší zemřít nebo zůstat ochrnutý a do konce života se nemoci pohnout?). Sem tam však trochu zdlouhavé, napoprvé jsem to nezvládnul zkouknout na jeden zátah, napodruhé už to šlo lépe. Mám docela rád tyhle psychologické filmy o lidech a jejich vztazích.

plakát

Columbo - Columbo na univerzitě (1990) (epizoda) 

Můj nejoblíbenější díl Columba. Pouštím si jednou ročně. "No vražedná zbraň to sice je, ale tohle auto... je mojí manželky".

plakát

Což takhle dát si špenát (1977) 

Mě tedy špenát chutná, vždy si ho rád dám, bramborové knedlíky, špenát, k tomu třeba vepřové maso, ňami ňami! Jinak film velmi dobrý, zdařilá komedie a řekl bych velice originální.

plakát

Čarodějnice školou povinné (1998) (seriál) 

Přijde mi, že to přeháníte, jako byste se brali za nějaké profesionální kritiky. Odpad? Blbost? Co blbnete. Já na to koukal jako malej a teď v 25 na to koukám znova a znovu se bavím. Staré díly jsou dobré, některé jsou zábavné, srandovní situace. Jasně je to takové dětské, ale tak co. Zbytečně nepřemýšlejte, je to jen seriál o čarodějnicích. Teď koukám na 4. řadu, jak je Mildred s Ethel na té koleji, a zatím se mi moc líbí, už to není takové dětské a dá se na to koukat, tak nevím, co tady blbnete. A v životě by mě nenapadlo tenhle seriál srovnávat s Harrym Potterem, nenapadlo by mě to, dokud bych si tuhle stranku nečetl. Neberte tu televizi, seriály a filmy tak vážně, pak byste se bavili.

plakát

Černí baroni (1992) 

Perfektní komedie, plná hvězd, samé hlášky, fakt se řehtám po dobu skoro celého filmu. :D Sice úplně jiný než knížka, ale to neva.

plakát

Ďáblův advokát (1997) 

Chvilkami zdlouhavé. Každopádně dobrý nápad, mystika a duchařství spojená s právničinou a touze po vzestupu v kariéře.

plakát

Death's Game - Death (2023) (epizoda) 

Hm tak tohle bude zajímavé. Skvělý námět a zpracování.