Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Akční
  • Dobrodružný

Obsahy (5)

Ellie Goulding - Beating Heart

Ellie Goulding - Beating Heart (2014) (hudební videoklip)

Beating Heart je píseň britské zpěvačky Ellie Goulding ze soundtracku pro film Divergence. Videoklip měl premiéru 11. března 2014, na svůj youtube kanál ho Ellie nahrála až 28. března 2014.

Before I Sleep

Before I Sleep (2013)

Eugene Devlin, kdysi slavný, avšak nyní samotářský básník hledá skrze svou minulost vykoupení a mír.

The Children's Party at the Palace

The Children's Party at the Palace (2006) (TV film)

Na oslavu svých 80. narozenin uspořádala britská královna Alžběta dětskou oslavu, která se konala na území Buckinghamského paláce v Londýně. Pozvala na ni mnoho postav z britských dětských pohádek. Ale když se zloduši, vedeni Cruellou de Vil, dozvěděli, že nebyly pozváni, ukradli královninu kabelku, v níž měla svoje brýle a sepsanou řeč; bez ní nebude královna moci na oslavě přednést proslov! Stihnou kladní hrdinové najít její tašku včas? Do hledání se zapojí také potterovské trio a Neville, kteří dostanou v Bradavicích dopis od britského premiéra, který je žádá o pomoc.

Separate We Come, Separate We Go

Separate We Come, Separate We Go (2012)

Příběh desetileté dívky They, která utekla z neutěšeného rodinného života do pouštní krajiny Dungeness.

Filosofové

Filosofové (2013)

Na mezinárodní škole v Jakartě vyzývá profesor svou třídu 20 studentů k myšlenkovému experimentu. Tváří v tvář blížící se nukleární apokalypse musí určit, kterých 10 z nich ukryje v podzemí a tím obnoví lidskou rasu. Rozhodnutí se rychle stává smrtící, protože všichni ve skupině se obrátí proti sobě v zoufalém boji o přežití, který stírá hranice mezi teorií a realitou...

Reklama