Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Dobrodružný
  • Sci-Fi

Recenze (36)

plakát

Avengers (2012) 

Iron man je tady lepší, než v Iron manovi...)

plakát

Nic nás nerozdělí (2012) 

supr koukejte si to pustit, geraldinu chaplin sem poznal hned a Mc gregora ne )), verbalovi dáme hvězdu za nejvtipnější komentář..)

plakát

Vzdušný most (2005) (TV film) 

Dobře natočené překrucování historie..jak se říká ..jiný, nebo nezávisly pohled, )) Příběh matky a syna na pozadí rozděleného Berlína..Jejich příběh je tak krutý, až je ze všech nejkrutější.)) ale 3 hodiny docela utečou.

plakát

Země kůlů (2010) 

Ano .. je to pokus bělošské matografie bejt nezávislí na hollyw. mašinérii, ano je to v běčkových za 3-4 hvězdy, ale zase upíři..? .už to samotné téma je klišé )).. kde furt berou prachy na ty blbosti..) jo a zase tam nechyběly amer. vlajky a drsný pohledy do dálavy...) jako že to není nedostatek fantazie, ale filozofické poselství..) za 2..

plakát

Jako za starejch časů (2012) 

bohužel vše co šlo odvyprávět za 10 min sledujeme mnohem déle,....moc komedii ani vzrůšo tam nečekejte, snad jen filosofický náboj...myslím že důchodci vykoupili všechny lístky do kina..ale to nás stejně v budoucnu čeká a nakonec i my posílíme jejich řady.)

plakát

Gangster Squad – Lovci mafie (2013) 

stejně jako POMO ...třetí hvězdu jsem ale dal za přirozenou hru bez drsných hlášek a pohledů do dáli..))), kazí vše konec..a nesmyslný pěstní souboj hlavní postavy...Prý podle sk. události, ale o žádným gangster. Cohenovi v Los Anxelos sem neslyšel )).....taky párkrát jsem byl dezorientován vybavením policistů z let 60 ých ... foťák z 30 ých.. odposlech 70 ých.. v pokoji televize z r. 69, auta 53 atd..)))))) ale třeba se mi to jen zdálo..

plakát

Hanebný pancharti (2009) odpad!

Tvle, kdyby Tarantino natočil Jana Husa ..tak by chlastal s Václavem IV na hradě , měl 12 souložnic a husiti by mu dělali pretoriány......

plakát

Nespoutaný Django (2012) 

Ne, naopak, mě připadá, že ten stárnoucí degradující, dnes už okrajový réža, tu rasovou nesnášenlivost chce vyvolat...Nestačilo mu kung fu ani zabití Hitlera v kině...musel ještě přiharcovat s černošskou kovbojkou...aby si ho někdo všim. No dám mu 2 hvězdy za hudbu...Di Caprio měl dostat Oskara už za Krvavý diamant....sakra.asi není dost in.....jo a 110 x tam padne slovo .. negr..) můžete si dělat čárky..)

plakát

Nedotknutelní (2011) 

Chyběla už opravdu jen štěnátka a ko´tátka se smutnýma očima. Nacpali tam všechno invalidu, nár. menšiny, lesby, rádoby dojivé okamžiky setkávání se po letech atd...))) Už běžím na poštu s balíčkem humanitární pomoci hladovějícím dětičkám do afriky, nebo kamsi ..i když teda většina mejch kámošů děti nemá, jelikož nám vodnikud balíky nechoděj.

plakát

Večírek (1968) 

To jo ..dobrej Inda]] ale videl sem nakou verzi, kde vystrihli tresnicku jak honi po taliri..uz se vam to stalo? Mozna i dalsi veci..