Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Sci-Fi
  • Dobrodružný
  • Drama

Deníček (5)

Pětiletka?

No prostě o pět let víc. U každého filmu si říkám, jak by se líbil mé přítelkyni B. Ví vůbec, že ji miluju? Jako otec několika dětí jsem docela na odstřel...

Jdeme do komentářů.

4.8.2011

Odklikal jsem test a prošel. Zajímalo by mě kolik z toho bylo správně a kolik je vůbec potřeba. Při nule bodů se k mým komentářům sice stejně nikdo nedostane, ale marnost úsilí nemusí být důvodem k jeho ukončení.

Konečně dvěstě

27.7.2012

Ohodnotil jsem dvoustý film. Teď ještě zkusit, jestli mám o filmografii nějaké ponětí.

Tak rychle to nepůjde

22.7.2012

Konečně jsem se chtěl dokopat k nějakému hodnocení, jenže ono to nešlo!!! Přítel Pagi mě upozornil, že nejdřív musím ohodnotit asi 200 filmů. Sám jsem se proklikal ke zjištění, že pak navíc musím projít nějakým testem. No to je teda gól. Já si skoro nepamatuju, jak se jmenovala moje žena za svobodna. A teď mě někdo má zkoušet z filmových znalostí? No uvidíme.

Těžké začátky

17.6.2012

První registrace nějak nevyšla, tak jsem to zkusil podruhé.

Je to smutné, ale hlavním důvodem registrace bylo zklamání z filmu John Carter. Dva roky jsem sledoval každou zmínku a připravované filmové verzi od Disneyho. Když měli loni uveřejnit první trailer, odpočítával jsem minuty do páté odpolední hodiny (mám pocit, že to bylo deset hodin pacifického času). Pak přišel trochu úlek. Ten týpek, co hrál Carter byl faktyš divnej. Další rozpačitost budili i rozhovory s realizačním týmem. Stanton a všichni kolem pořád vykřikovali, jak je dobrej a jak moc Burroughsovi rozumí.

Pak přišel březen 2012. Na film jsme šli s partou do IMAXU. Zklamání se konalo. Stanton a všichni statní zvorali co se dalo. Namísto aby vzali původní materiál a trochu ho oprášili, tak se pokoušeli ho vylepšit. A to prostě nefungovalo. Ano je to akční. Trikaři také odvedli slušnou práci. Aby taky ne za 250 Megadolarů. 

Teď jenom doufám, že to bude dost velký propadák a nějaký lepší režisér bude za pár let mít šanci na druhý pokus. Že by P. Jackson???