Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (6)

plakát

Ženy v běhu (2019) 

Kino plný ženských a z nich nejmíň polovina se neskutečně nahlas smála už v půlce věty, takže vlastně nevím, jestli můžu plně hodnotit...Zřejmě jsem o to nejvtipnější přišla. To zbývající mě zas tak nenadchlo, lepší průměr.

plakát

Premiér (2019) (seriál) odpad!

Tohle fakt zabíjí. Nic horšího už doufám nikdy v životě neuvidím!! Dodatek : Teď jsem si všimla, že to má režiséra. To už ani nedokážu okomentovat.

plakát

REVENANT Zmrtvýchvstání (2015) 

Úžasný zážitek. Nádherné záběry přírody, obrovská zima a boj o život. Nikdy bych neřekla, že se vydržím dívat na film, kde je jen pár ošklivých chlapů. Výborný výkon Toma Hardyho. Leonardovi Oskara moc přeju, ale bojím se, že má velkou konkurenci... Doplnění : Tak ho Leo konečně má !! Jsem ráda, že jsem se spletla :-)

plakát

Všiváci (2014) 

V tom filmu se všechny postavy chovaly tak nějak divně. Dva bývalí vojáci jdou vykrást banku v maskáčových kalhotech? Ostatní se mi ani nechce vypisovat. A ještě k tomu se teď posílila moje obava, nechat se v nemocnici operovat.

plakát

Zkáza krásou (2016) 

Zdálo se mi, že je dokument až moc prokládán spoustou záběrů proslovů Goebbelse a jiných válečných záběrů, chvílemi chyběly titulky s překladem, nebo byl ten překlad neúplný. Na druhou stranu bych přivítala více záběrů z tvorby Lídy Baarové po válce. Sestřih rozhovoru v jejím bytě vyzníval jako vzpomínání na zašlou slávu a moc nemluvila o rodině a tragických událostech, které se staly těsně po válce. Je otázka, jestli alkoholem řešila zahnání těchto vzpomínek...

plakát

Lída Baarová (2016) 

Příběh velice mladé herečky, která se v touze po slávě dostala do soukolí událostí, které nedokázala zvládnout. Tu "velkou" lásku jsem nevěřila ani Baarové ani Pauhofové. V roli Baarové bych raději viděla jinou herečku, Pauhofová mi nějak neseděla, zřejmě proto, jak se většinu filmu tvářila. Simona Stašová v roli její matky vyznívala v některých scénách bohužel spíše komicky, což doufám nebyl záměr. Líbila se mi Anna Fialová a Lenka Vlasáková, z herců Huba a Kříž. Jen mě mrzí, že Filip Renč neprosadil německy mluvící postavy, raději bych četla titulky, slyšet Hitlera mluvit česky bylo fakt divný... Scéna s ohněm byla mimochodem opravdu neuvěřitelná. Celkově smutný příběh o tom, jak jedno rozhodnutí ve dvaadvaceti letech ovlivní celý další život. Stejně smutný byl i konec života Lídy Baarové.