Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Sci-Fi
  • Dobrodružný

Recenze (63)

plakát

Air Force One (1997) 

Hrozná blbost, ta jediná hvězdička je za to, že i po letech se mi film vybaví (sice jako odstrašující případ ale přece jen..)

plakát

Amazonia vertical (2004) 

Nejlepší outdoor film co znám (spolu s expedicí po OMU). Jen nechápu, jaktože P.B. zatím při těchto akcích neutopil a nerozbil kameru, kouzelník.

plakát

Atlas mraků (2012) 

Film, ve kterém každý co ho viděl, nachází zjevně něco trochu jiného. Klíčovou myšlenkou ale podle mě je, že máme jednat podle svého svědomí, protože stejně nejsme schopni dohlédnout důsledků svých činů, což je věc se kterou nemám problém se ztotožnit. Navíc ta forma je fakt originální.

plakát

Banda na výletě (1995) 

Strašná hovadina, ale kdybych napsal, že jsem se u toho nebavil, byl bych pokrytec. Základ všech "nekorektních" komedií.

plakát

Blues Brothers 2000 (1998) 

Nejlepší hudební komedie co znám, první půlku se ještě tvůrci krotili, ale pak se mi zdálo, že se zhulili či co a natočili spoustu zcela absurdních gagů, které těžko může brát někdo vážně. Navíc skvělá hudba: jednoznašných 5*

plakát

Bratříčku, kde jsi? (2000) 

Luxusní bratři Coenové a můj nejoblíbenější film od nich. Kamera, scénář, herecké výkony - vše dokonalost sama.

plakát

Černá kočka, bílý kocour (1998) 

Prase co ožírá trabant, pračka utopená v Dunaji, slunečnicová pole, "oskarový" výkon Srdjana Todoroviče a Grga Pitič na vozíku, zkrátka nejlepší letní film co znám.

plakát

Deník princezny (2001) 

To jsem se zas jednou nedobrovolně podíval na pěknou kravinu, tupé nudné repliky a sladkobolně stupidní děj. Jediné proč na to lze kouknout je pěkná herečka v hl. roli, takže za 1.