Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Animovaný
  • Drama
  • Horor
  • Fantasy

Recenze (28)

plakát

Hypnotizér (2012) 

Nedávno jsem dočetla knihu a tak jsem byla natěšená na film, ale čekalo mě velké, velké zklamání. Na to, že film měl dvě hodiny, tak se v něm skoro nic neděje. A že autoři filmu změnili docela všechno, tak tomu vůbec nerozumím.  Mohla bych se rozepsat, ale se mi nechce kazit jiným divákům, kteří knihu četli, dojem. Zfilmovaná je i druhá kniha, Paganiniho smlouva, kterou mám rozečtenou, film tady zatím hodnocení nemá, ale po téhle tragédii to už radši ani vidět nechci, nehodlám si kazit chuť.

plakát

Esa z pralesa (2017) 

Dvě hvězdičky za snahu, ale víc si tento film bohužel nezaslouží.

plakát

Vetřelec: Covenant (2017) 

Kdyby se nejednalo o film z Vetřelčí ságy, bylo by to celkem slušné dílo o cizozemské potvoře, stačilo by jen zápletku trochu pozměnit.

plakát

Sedmero krkavců (2015) 

Na tuhle pohádku (a i na jiné české nové pohádky) jsem se nechtěla dívat, protože: se mi nové české pohádky prostě nelíbí, není nad klasické pohádky.... při představě, že krásnou statečnou Bohdanku hraje M.Issová se mi ježila srst - ne proto, že je snad špatná herečka, to v žádném případě, ale pamatuju si její mluvený projev v seriálu Hop nebo trop, a to se mi moc nelíbilo,ale třeba to měla ve scénáři.... Každopádně nelituju dvou hodin času stráveného u téhle pohádky a směle doporučím každému, kdo bude ochotný se na ni podívat.

plakát

Projekt minulost (2015) 

Koukám, koukám a najednou (vlastně ani ne najednou, ono to přišlo postupně) zjišťuju, že o něco podobnýho jsem zakopla už někdy hodně dávno http://www.csfd.cz/film/45608-osudovy-dotek/prehled/ Film je koukatelný, relativně zábavný, ale už jednou nebo dvakrát, vlastně dohromady čtyřikrát viděný už není ničím inovativní. Škoda....

plakát

Si jou ťi č' ta nao tchien kung (2014) 

Vzhledem k tomu,že Opičí král jako seriál mě okouzlil už před lety,ačkoli zprvu považován za jakousi píppíp,po druhém a třetím shlédnutí zařazen mezi moje klasiky,následovala honba za knihou,kterou si v knihovně chtěli najednou půjčit všichni.....Mám ráda tyhle čínsko-hongkongské výpravně epické fantasy,když už kvůli ničemu jinému,tak kvůli vizuálním trikům.Spousta vedlejších postaviček mi velice silně připomínala fantaskní postavy z říše fantazie a taky by se tam docela hodily,kdyby se je někdo chtěl vypůjčit. A tak jsem se na tenhle snímek moc a moc těšila a absolutně mě nezklamal.Jediné,co mě opravdu mrzí,že titulky k filmu vyrobil jakýsi antitalent,ale i tak jsem mu za ně vděčná;snad seženu i normálnější. Jak je zmíněno v zajímavostech k filmu,film je natočen podle prvních pár kapitol knihy,v podstatě do doby,než Suna Wu-konga zachrání z pod hory mnich putující na západ.Docela by mě zajímalo,jak by vypadalo pokračování v podobě dalších dobrodružství spolu s Písečným mnichem a Čuníkem.Třeba se dočkám.

plakát

Angelika (2013) 

Nová Angelika je pro mě zklamáním,ačkoli jsem ani neměla zájem o tento film,tak mě přemluvili se na něj podívat.Nebylo to až tak nudné,ale ani žádný zázrak.Jestliže Angelika měla 17 a její manžel měl mít o 12 let víc,tak přece jen postava Peyraca byla trochu mimo.Čekám na Nicolase (fešáka alespoň jednoho z celýho filmu)a ono nic. A vůbec celý ten děj a příběh byl tak nějak zmatlaný dokupy... Asi si pustím starou Angeliku a spravím si dojmy...