Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Horor
  • Dobrodružný

Recenze (4)

plakát

Křižovatky života (2013) (pořad) 

no format nic moc, ale musim napsat, ze osmej dil, lina matka, tak ten Tonda to zahral vcelku dobre, jinak dost amatersky natocene

plakát

Šest výstřelů (2012) 

Co cekat od filmu? zazitek, ponauceni ci pouhou zabavu, no ono to je de facto jedno, dulezete je , ze to cloveka ve finale bavilo na to koukat a kazdej at si v tom najde to sve. A JCDV me bavil, ano byli tam pasaze , ktere byli trochu hozeny bokem, ale celkove jsem mu fandil , starouchovi, co ukazal, alespon pro me, ze jeho filmy jsou porad koukaci. Nazor od verbala je jak od cloveka, kterej natocil sto nejlepsich filmu sveta, ze tak ostre kritizuje, na coz ma sice pravo ,ale navazet se do ostatnich, kterym se to libilo je ubohe a zavani malym cechackkovstvim:)

plakát

Sejít z cesty (2012) (TV film) 

Mam rad ceske filmy , a jakmile se nejakej novej nekde vyloupne, tak nezavaham a uz cucim. Bohuzel spousta jich je nicnerikajicich a nudnych, tim padem me toto dilko potesilo, libi se mi filmy o nastaveni uhlu ziti, co clovek to zivotni cesta a kazda ma smysl a pro nekoho takzvana flakajici je hozena bokem , ale i tato cesta ma smysl. Jednoduse napsano bavil jsem se od zacatku az do konce, a nejvice me dostala hlaska, jak spolecnice rikala co vse umi a reakce byla kdyby jsi radsi su...la, tak by jsi se nemusela tolik drit:)

plakát

Hell on Wheels (2011) (seriál) 

Mam rad serialy vice nez filmy, jelikoz se vzdy tesim na dalsi dily, na dalsi dejove zapletky a hlavne postupem dalsich dilu, poznava se charakter a mysleni jednotlivych postav. Videl jsem uz nespocet serialu, ale bohuzel je jen malo tech, na ktere jsem dokoukal do konce, a musim napsat ,ze tento serial o pekle na zeleznici tam v divocine plnem indianu a svobody, me nakousl, kousl a uz nepustil, jednoduse hozeno z klavesnice, je to dobrej pocin ke koukani a pote i nasati informaci jak to bylo vlastne ve skutecnosti. Tkze na zaver, lidi koukejte, bavte se a kdyz bude libit, coz si myslim ta sance je velika, tak hodte tomu nekolik tech hvezdicek, klidne muzete i pet:)