Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Akční
  • Rodinný

Recenze (5)

plakát

Síla lidskosti - Nicholas Winton (2002) 

Schindlerův seznam je úplně o něčem jiném!!! nechápu, že vůbec někdo může vypustit z pusy srovnání.. Schindler vydělával na lidském neštěstí, zatímco Nicky Winton byl člověk s VELKÝM srdcem bez myšlenky na něčem vydělat, ale pomoci! Navíc neměl ani pocit, že udělal něco mimořádného, ani o to nemluvil, manželka na to přišla až dohledáním spisů na půdě.. Nicky Winton motivoval nemálo lidí k nesobeckosti a lidskosti, byl důkazem, že opravdový anděl může žít i v lidském těle na pozemském světě. Moc pěkný dokument.

plakát

Peklo na talíři (2012) (pořad) 

pořad, který je prospěšný dnešní konzumaci... ukazuje na běžné potraviny, co kupujeme.. co všechno škodlivé do sebe tlačíme a navíc i ukazuje, jak bychom to mohli nahradit a za jakou cca finanční cenu.. To na tomto pořadu oceňuji nejvíc, v krátkosti ukáže na špatné a čím zdravým to můžeme nahradit..

plakát

King Kong (2005) 

King Konga miluju, na tento film jsem se nesmírně těšila, říkala jsem si, že když dnes mohou ten film natočit reálněji, že to bude bomba.. Ovšem, opět se musím zastat verze z roku 1976, tento "moderně" natočený film byl až přehnaně přehlcený scénami, kde se chtěli maximálně vyřádit vizuální efekty, až to mohutně přehltilo pointu celého filmu..

plakát

Ochránce (2005) 

No, co od tohohle filmu taky čekat.. shlídla jsem to jen kvůli hlavnímu hrdinovi, asi jako spousta lidí.. Ovšem, také nechápu.. jak zrovna on, favorit akčňáren se shodí na tenhle scénář.. to už ani není o penězích, ale o hrdosti herce, ne?!

plakát

Křišťálová lebka (2014) (TV film) 

Bohužel velké zklamání, nešla mi ani udržet pozornost.. zajímavé téma, ale špatně uchopeno. Popis filmu neodpovídá opravdovému ději filmu.