Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Ostřílený mariňák Shane Wolfe už má za sebou celou řadu náročných úkolů, tentokrát ho ale čeká zcela výjimečný úkol, a to zajištění bezpečí pěti dětí zavražděného bezpečnostního experta ministerstva obrany. Shane je postupně donucen vyměnit svůj arzenál zbraní a potápěčských kombinéz za plenky a jídlo pro děti. Kromě zločinců musí zkrotit mladou rebelku Zoe, zasmušilého čtrnáctiletého Setha, osmiletou fanynku bojových umění Lulu, tříletého Petera, o dva roky mladšího Tylera a v neposlední řadě jejich excentrickou rumunskou pečovatelku. Přestože jsou pro něj běžnou rutinou smrtelně nebezpečné mise, jeho představa o přežití v drsných podmínkách dostane reálnou podobu teprve v okamžiku, kdy je postaven tváří v tvář každodenním rodinným povinnostem. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (308)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Mám tyhle blbiny, kde si svalovci hrají na citlivky docela rád, baví mě, je to sranda a prostě to za mě celkově funguje. Vin Diesel tomu dal přesně to, co role potřebovala, "jeho" děti jsou roztomile nesnesitelné, aby se nakonec daly dohromady a všechno dobře dopadlo, jak se tak dal očekávat. Nic převratného, ale bavil jsem se. ()

Prochy38 

všechny recenze uživatele

Není to nic originálního, ale trapnost a naivita v tomto filmu natolik převládá, že už to pomalu začalo být nepříjemné. V. Diesel by se měl držet akčních filmů a do tohoto se nepouštět - nevyplácí se to. Příběh primitivní a jasný po 20 minutách. Rodinka dost nesympatická, i když z dcery roste solidní kočka, ale to nic nemění. Klasický trapný konec, kdy všichni vše zvládli a přes prvotní averzi se do vojáka straně zamilovali, to fakt nee. Hloupé. Kdyby to alespoň něčím překvapilo. Ale ani to ne. Sympatická L. Graham se nám moc nepředvedla, bohužel. Na to byl tento film moc "rodinný". Smůla ale příště raději ne. ()

Reklama

otík 

všechny recenze uživatele

Kromě dvou akčních scén a jasné indiano-jonesovské citaci při překonávání nástrah na cestě k trezoru je tento film bohužel jen samá nuda, a ačkoliv Vina Diesela mám velmi rád, je zde zcela nevýrazný. Mám-li ho přirovnat k Arnoldově policajtu, jež řádil ve školce, je to téměř nemožné, neboť zde není ani humor, akce, drama, romance, prostě v tomto filmu drhne vše. Jak něco tak strašného mohlo vydělat tolik peněz? ()

pufina 

všechny recenze uživatele

Trapný pokus, který se snaží vtipně (haha, skoro jsem usnula nudou) ukázat to, jak si "drsňák Diesel, který jezdí na diesel" umí poradit s bandou dětí. Tak asi je diesel asi dobrý palivo, Diesel totiž jede a samozřejmě by to nešlo bez předvídatelného happy-endu. Smutné, myslím, že při troše více vtipnu by z toho šla průměrná komedie pro dobrý, dočasný výmaz mozku.. ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Patřil k elitní bojové jednotce. Teď se stal elitní chůvou. Musí ochránít pět neposedných dětí, které mu dají pořádně zabrat. Drsňák Vin Diesel nám poodhalil svou skrývanou méně vážnou a lidskou tvář. Nějak jsem si ho nedokázala představit v rodinné komedii, ale musím říct, že se mi v takové roli docela líbil. Zápletka je sice jednoduchá, téma otřepané, ale pobaví. ()

Galerie (57)

Zajímavosti (17)

  • Při natáčení se stala i malá nehoda: Na scénu měl přijít kačer a klovnout Vina Diesela do ucha. Když se záběr opakoval potřetí, kačer asi usoudil, že něco dělá špatně, a místo krátkého klovnutí se do ucha zakousnul a nechtěl pustit. Diesel vyskočil, ale vydržel to až do konce dialogu. (HappySmile)
  • Keď záporák v závere filmu po kopnutí odhodí pušku, Shane (Vin Diesel) ju v jednom zábere zdvihne, ale v ďalšom zábere z iného uhlu leží zbraň stále na zemi. (ČSFD)
  • Bradley James Allan na filmu dělal jako bojový choreograf, v závěrečných titulcích uvedený pod jménem Bradley Allan. Dva maskované ninjy ve filmu představují kaskadéři Huang Ming Jian, Peng Zhang, Bradley Allan, Joe Eigo a Allen Keng. (Rominator)

Související novinky

Vin Diesel jako vyměklý terminátor

Vin Diesel jako vyměklý terminátor

23.05.2011

Projekt se sice jmenuje lákavě – The Machine – a Diesel si v něm zahraje kyborga, navrženého jako ultimátní zbraň, ale neradujte se. Scénář napsali ti samí lidé co Noc v muzeu a půjde o rodinnou… (více)

The Rock leze na skálu

The Rock leze na skálu

30.08.2007

Dříve nebo později to postihne každého filmového svalnatce náhlý přechod od drsné akce k rodinné komedii, v níž si hrdina, který předtím lámal vazy padouchů jako suché pařezy, musí poradit s hordou… (více)

Lak na vlasy podruhé

Lak na vlasy podruhé

04.03.2006

Pláč diváků po zhlédnutí rádoby komedie Ochránce ještě nestačil ani utichnout a režisér Adam Shankman už nám chystá další nadílku. Dostal totiž od New Line Cinemy nabídku režírovat remake… (více)

Tatínek Rock

Tatínek Rock

30.11.2005

Snad všichni velcí akční hrdinové si nakonec po sérii filmů, v nichž pod jejich rukama skonalo mnoho nepřátel, odskočili k tomu, aby si natočili nějakou příjemnou rodinnou komedii, v nichž jejich… (více)

Reklama

Reklama