Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Oblíbené filmy (10)

Pokání

Pokání (2007)

Několik let po dokončení filmu, jsem na film všude narážela a nějak jsem se mu vyhýbala, ale potom jsem se na něj přeci podívala a litovala, že jsem se na něj podívala, až tak pozdě. Abych pravdu řekla, film mě vzal opravdu za srdce. Film byl velmi dobře promyšlený a dost napínavý. Každou chvíli očekáváte, šťastný konec..a pak to dopadne takhle. A že moc romantické dojáky nemusím, tenhle mě dostal!

Iron Man

Iron Man (2008)

Opět nějaké ty efekty a hlavní postava, která kypí sarkasmem a humorem. Tohle film pozvedá na vyšší úroveň. Charismatický Robert Downey Jr. dává roli vše a film natočený podle komiksů Marvel má nápad.

Avengers

Avengers (2012)

Všichni hrdinové dohromady! Ať už je můj nejoblíbenější postava Iron Man nebo Thor, ve filmu najdu své. Zkáza světa se blíží a odvrátit to můžou jen spolu. Ať se to některým nelíbí a pak podávají 'ošklivé' poznámky (díky nímž se potom my bavíme:-)), nemají moc na výběr. Ani to nemohlo dopadnout jinak, ale průběh filmu se vyvíjel opravdu zajímavě. Navíc Tony opět nezklamal a tak se u filmu všichni dobře pobaví.

Star Trek

Star Trek (2009)

Film Star Trek je řekla bych, velmi povedený film. Už jen kvůli počítačovým efektům, které na mě působily opravdu dost reálně a také charakteru Jamese T. Kirka. U filmu jsem se, díky němu, bavila. Nebyla to jen další sci-fi, nabitá akcí, ale film nepostrádal ani vtip. Navíc i děj obsahoval překvapení a nebyl tak jednotvárný.