Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Sci-Fi
  • Komedie
  • Horor

Recenze (45)

plakát

Avgust. Vosmogo (2012) 

Když to budu brát čistě s filmového hlediska. Tak se tento válečný film velice povedl, sice nabíral tempo pomalu, ale stojí si nato počkat. A ta scifi část se mě zdála zbytečná.70%

plakát

Co by kdyby (2012) (seriál) 

Skvělý nápad, bohužel zpracování je naprosto nudné a nezajímavé.

plakát

Deadgirl (2008) 

Scénář mě velice zklamal, čekal jsem zombie horor. Nicméně se ve filmu neustále střídaly scény ze znásilnění a nějaké moralistické řeči kolem( ty jsem přepínal, neboť jsem čekal až se začnu bát a uvídím nějaký pořádný masakr). A když jsem se konečně dočkal, tak to trvalo asi 5 minut a pak titulky, což mě trošku zaskočilo a proto tak nízké hodnocení.

plakát

Dead Island (2011) 

Trainer pěkný, ale rozhodně si myslím, že by se mělo zamezit šíření trainerů na csfd.Na to jsou jiné stránky!

plakát

Den nezávislosti (1996) 

Je to ukázka typického amerického scifi s útoky vetřelců na zemi. Film oplývá skvělými vizuálními triky. Je plný amerických klišé a patriotismu. Když se to všechno sečte, tak je to perfektní popcornová zábava na zimní večer.

plakát

Dexter (2006) (seriál) 

Jeden z mála seriálů u kterého mě nenudil ani jeden díl a byl jsem schopný sfouknou sérii jedním vrzem :) Pro mě jasná seriálová jednička. Jenom škoda, že v 7 sérii začíná mít Debra moralistické řeči a nenechá ho v klidu "pracovat".

plakát

Expendables: Postradatelní 2 (2012) 

Simon West se snaží spojit to nejlepší ze všech akčních filmů druhé poloviny minulého století a perfektně se mu to daří. Skvělé využívá herce, většinou minulých generací a někdy je i nechává, aby parodovali sami sebe. Dále skvělá hudba, jenž se dneska už skoro nevidí.Abych to shrnul. Je to skvělý nostalgický film, které perfektně vystihuje akční éru již výše zmíněného období.

plakát

Falling Skies (2011) (seriál) 

Emzáky miluju, ale tento seriál mě vůbec nechytl, chtělo by to víc globálnější řešení nastálé situace.

plakát

Forrest Gump (1994) 

Film s bezkonkurenčním scénářem ve kterém si každý najde to svoje. Navíc doprovázen skvělou hudbou a všechno to podtrhuje téměř nadlidský výkon Toma Hankse. Kdo neviděl tento film, tak ještě nepoznal vrchol filmového průmyslu.

plakát

Futurama (1999) (seriál) 

Viděl jsem do 5 serie, pak už mě to připadlo sterotypní.