Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Sci-Fi
  • Komedie
  • Horor

Recenze (45)

plakát

Schindlerův seznam (1993) 

O kvalitě filmu je asi zbytečné něco psát a já jenom doufám, že už ve válce nikdy nebudou bojovat takto bezcitně zmanipulovaná armáda vygumovaných hlav.

plakát

Generation Kill (2008) (seriál) 

Rozhodně nejlepší válečný seriál co jsem viděl. Konečně je zobrazena realita v maximální míře. Vždycky sem si kladl otázku proč by chytrý vzdělaný člověk vstupoval do armády, jak je to ve většině US filmů. Tady jsem dostal černé na bílém jak to ve skutečnosti je.

plakát

The Simpsons: Gone Wild (2004) (video kompilace) 

Dvd edice je sice jenom snama o zisk, ale tenhle seriál si to zaslouží :)

plakát

Pozemšťan (2007) 

Neskutečné, jak film, jenž se odehrává v jedné místnosti dokáže zaujmout. Skvělý scénář a geniálně propracovaný dialog.

plakát

Patrola (2012) 

Svěží policajtský film s výborným emotivním závěrem. 90%

plakát

Dexter (2006) (seriál) 

Jeden z mála seriálů u kterého mě nenudil ani jeden díl a byl jsem schopný sfouknou sérii jedním vrzem :) Pro mě jasná seriálová jednička. Jenom škoda, že v 7 sérii začíná mít Debra moralistické řeči a nenechá ho v klidu "pracovat".

plakát

Forrest Gump (1994) 

Film s bezkonkurenčním scénářem ve kterém si každý najde to svoje. Navíc doprovázen skvělou hudbou a všechno to podtrhuje téměř nadlidský výkon Toma Hankse. Kdo neviděl tento film, tak ještě nepoznal vrchol filmového průmyslu.

plakát

24 hodin (2001) (seriál) 

Myslím, že tento seriál trpí umělou antipatií a zasloužil by si aspoň o 10% víc, ikdyž mě Kiefer Sutherland v hlavní roli příliš nesedí.

plakát

Avgust. Vosmogo (2012) 

Když to budu brát čistě s filmového hlediska. Tak se tento válečný film velice povedl, sice nabíral tempo pomalu, ale stojí si nato počkat. A ta scifi část se mě zdála zbytečná.70%