Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Fantasy
  • Krimi

Recenze (11)

plakát

Air: Zrození legendy (2023) 

Verbal jako obvykle píše sračky. Se divím, že mu to tady schvalujete.

plakát

The Gray Man (2022) 

verbal se tu zase snaží mít “nejlepší” recenzi, tak tu rozjíždí svoji OMS a už je trapnej, jako Kazma.

plakát

Spotlight (2015) 

Film super, ale nekoukejte na to v českém dabingu. Hrůza a děs.

plakát

Manželská historie (2019) 

Takže díky Koronaviru, jsem mohl konečně tento film zhlednout (vlastně víc filmu z produkce Netflixu). A ikdyz jsem se těšil na výkon obou hlavních představitelů, tak nejvíc mě dostala ve vedlejší roli Laura Dern (jako na to, kolik ji bude, v tom filmu vypadá ze všech hereček nejlépe). Chvílemi jsem si říkal, ze ten film vlastně není ani rozvodem mezi 2 hlavními protagonisty, ale ze ten rozvod takový jaký je, chce právě manželčin advokát (a taky ze to tak bylo). Zajímavý film, a vlastně krutá realita dnešní doby. Každopádně vím, ze jsem moc rad, ze nejsem Američan a ze se tam nemusím rozvádět :D. Něco tak drahého bych si okamžitě rozmyslel.

plakát

Joker (2019) 

Právě jsem se vrátil z kina a pořád vstrebavam to, co jsem viděl. Když přejdu ten fakt, ze jsem musel čekat přes 20 minut na svoje nachos s coca-colou a taky to, ze ten prodavač byl úplně na hlavu. Tak jsem se v klidu usadil do svého VIP místa a začal sledovat naprosto neskutečnou jízdu v podání Joaquina. Trailer jsem viděl pouze jednou a věděl jsem, o co asi tak půjde, samozřejmě znám komiksy a už vůbec jsem nechtěl porovnávat Ledgeruv výkon v Temném rytíři. Lidi, co jste to ještě neviděli a chcete tento film vidět, pak zapomeňte na Heatha Ledgera a jeho Jokera, tohle je naprosto jiný film s ojedinělým originem. Každá scéna, opravdu každá byla neskutecná. Film jsem chtěl vidět pouze v originálním znění (jiný asi ani v Londýně stejně nedostanu :D, ikdyz je pravda, ze týden před jsem byl na dovolené v ČR, ale i tak jsem si chtěl počkat). Joaquin podal opravdu bravurní výkon, a to nejsem zastánce tohoto herce, opravdu ho nemusím a kolikrát se mi i zde ve filmu hnusil, ale až teď po necelé hodině, bych tam jiného žádného herce nechtěl vidět. Film je v podstatě velmi smutný. Nechci psát žádné spojlery a ani na žádné nechci poukazovat. Film opravdu stojí za vidění. Samotná hudba vás dostane do jeho depresí, každá melodie ve filmu vás vtáhne do Arturova krutého a smutného života. Film skončil tak rychle, ze mi ty 2 hodiny opravdu uběhly jako voda. Na závěr chci dodat, ze akce je tam až až. Hodnocení 9 a 3/4 z 10. Je to film, na který bych se klidně každý rok podíval a nikdy mě nezklamal, ikdyz už budu vědět a znát jednotlivé scény.

plakát

Gangy z Birminghamu (2013) (seriál) 

Nejprve jsem chtěl jít sem a napsat něco ve stylu, ze to je jeden z nejlepších seriálu vůbec (on i jim je), jenže když na to koukáte delší dobu a všechny díly, tak si pak jen uvědomujete par nedostatků. Třeba ten, ze jsem nikdy ani v jednom dílu neviděl pít nikoho z Shelbyovych vodu :D, ti snad musí potit tu whisky, není možné, aby to vůbec přežili :D. Kokain se tam taky jede ve velkém a o cigaretách nemluvě. Chtěl jsem napsat něco jako, ze postava Thomase má víc štěstí, jak rozumu, ale není to tak. On má opravdu ten rozum, ale taky kurevsky moc štěstí. Seriál je to koukatény az moc, pustíte si jeeen a musíte si pustit okamžitě druhy, protože chcete kurva vědět, co se stane příště. 2 a 4 sérii jsem zkoukl stylem, práce, sprcha, Peaky fookin Blinders, spánek (3 hodiny), budicek, práce, sprcha Peaky fookin Blinders a hotovo. Fakt paráda. Zvlášť bych chtěl vybidnout herecké kvality Toma Hardyho, ten člověk byl pro roli Alfieho proste stvořený. Další pak Paul Anderson, moje asi nejvíc oblíbená postava vůbec (já vím, teď si asi ťukáte na čelo), ale bez této postavy by Thomas Shelby nebyl tam, kde je teď a kde bude na konci 4. série. Adrienovi jsem mu toho taliánskeho mafiána sežral i s navijakem, a doufám, ze v 5 sérii bude podobná postava,

plakát

Extinction (2018) 

Film jsem dokoukal před 15 minutami a divím se tak nízkému hodnocení. Nechápu, co tady na tomto filmu lidem vadí!? Na to, ze to je od Netflixu, tak musím smeknout. Film byl napínavý, jako kšandy. Tohle by lehce strčilo do kapsy lecjaké Hollywodské “akční a velkorozpočtové filmy”. Ten film měl všechno, co by film měl mít. Napětí, akce, empatie a sakra dobrý důvod vědět, proč ten útok vůbec začal. Ten zvrat toho filmu je uchvacující. Nic takového jsem nečekal a ze se mi v hlavě tvořilo teorií. Jako odreágovačku v 1 hodinu ráno, když jsem nemohl spát mi to dalo přesně to, co jsem chtěl vidět a dlouho jsem neviděl. Nerikam, ze to je film, na který se budu dívat 2x do roka, ale tak nízké hodnocení si určitě nezaslouží. Pokud jste nadšenci do sci-fi filmu, tak určitě doporučuji. Nudit se nebudete. 4 z 5 hvězd.

plakát

Diktátor (2012) 

Miluju Sachuv smysl pro humor :D a tohle me zatim nejvice pobavilo :D

plakát

Invaze (2007) 

Když jsem tenhle film poprvé viděl v roce 2008, tak jsem se nenudil, od začátku až po konec napívané jak kšandy. Takové typy filmů prostě zbožňuju. Nicole hrála skvělě a Daniel jí byl v patách. Teď po 6 letech jsem ho viděl znova, a pořád stejně kvalitní film jako před 6 lety. Ono v tom filmu jde i o to, jak nám vlastně zpravodajské nebo vládní agentury můžou a nemusí lhát :). Z toho filmu jde hodně poznat konspirace, ale to ať si každý z vás přebere jak chce.