Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Horor
  • Krimi
  • Dokumentární

Recenze (454)

plakát

Klub rváčů (1999) 

Velká očekávání způsobená vysokým hodnocením tohoto filmu u mne vystřídalo velké zklamání...Bohužel na mě film působil tak nějak nemastně neslaně, neustálý kolotoč násilí a ničení mě brzy přestal bavit , stejně jako sledování děje v odporném ponurém domě a nakonec mě nejvíce zklamal konec s velkou nevychytávkou, kdy si Norton ustřelí hlavu, aby se zbavil Pitta, avšak zemře pouze Pitt a Norton vše (asi božím zázrakem) přežije a vše vypadá, že ho asi jen štípla vosa.Stejně tak neoriginální je i konečná scéna, kdy se hlavní hrdina společně s Marlou dívají na padající mrakodrapy.Nevím, na čí straně je chyba, ale mně tohle vážně neoslovilo.Možná je to proto, že podle mého je větší frajeřina věci vytvářet než je ničit, a s lidmi žít než je bít.

plakát

Kobra (1986) 

Jeden pohled do tváře a je vám jasný, že to nebude taťka Šmoula.

plakát

Kód Navajo (2002) 

Souhlasím s Limou. Pro mě Cage strašně nesympatický a prkenný, já mu nevěřím ani toho vojáka. Mělký děj, k nikomu z hrdinů jsem si nestihla v té salvě kulek a stovkách mrtvol vytvořit vztah, prostě mi to bylo celé jedno a nezachránili to ani Navajové, chtěla jsem jen ať už je konec.

plakát

Krakonoš a lyžníci (1980) 

V této odporné době nám nezbývá než vracet se do dětství - k tomu krátkému blaženství, které je beztak již poslední v našem životě.

plakát

Král a skřítek (1980) 

Takhle to dopadá, když je majetek až na prvním místě.

plakát

Královský slib (2001) 

Ty dvě hvězdičky dávám za Jana Krause, protože on dává této pohádce náboj :)

plakát

Kráska v nesnázích (2006) 

Jediné, co v tomhle zbytečném filmu stojí za to, je švihák a dokonalý gentleman Josef Abrhám.

plakát

Kriminál (1989) 

Stallone má prostě obrovské srdce a je to vidět na každém jeho filmu.