Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Pohádka
  • Drama
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (79)

plakát

Pan Větvík (2015) 

Viděla jsem na online BBC ONE jako předkrm při čekání na vánoční speciál Doctor Who. Ohromně milá a kouzelná záležitost - pokud se mi podaří někdy zařadit do videotéky, tak budu moc ráda. Tahle animovaná půlhodinka zanechala 100x lepší dojem než božíhodový Svatojánský věneček. :-)

plakát

Korunní princ (2015) (TV film) 

Bajaja pod vlivem kouzelného lektvaru. Celkem ta pohádka ušla a překvapivě fungovala. Ale srážím hvězdy za příšernou hudbu během souboje (a uřvanou během celé pohádky) a za roztleskávačky. Malé bezvýznamné plus za R. Kalvodu v roličce jednoho z loupežníků (hledačů ztraceného prince).

plakát

Spectre (2015) 

Nejsem sice bond fanda, ale trailer vypadal tak zajímavě, že jsem se uvolila doprovodit do kina svou známou. Nakonec jsem byla velmi spokojená a do nového roku si zkusím nějakou předchozí bondovku naordinovat k rozšíření kulturního přehledu :-)

plakát

Marťan (2015) 

Příběh marťanského Robinsona může směle do žebříčku top sci-fi vyprávěnek. Knížka je podrobnější a nejen jazykově šťavnatější, ale film se rozhodně velice podařil.

plakát

Krycí jméno U.N.C.L.E. (2015) 

Fungovalo všechno - herci, hudba, atmosféra, vtípky, akce... Jedním slovem - JÍZDA. :-)

plakát

V hlavě (2015) 

Pohled do hlavy se od dob Křečka v noční košili sice poněkud změnil, ale nový koncept funguje stejně dobře. Celkem pěkné a opakovaně koukatelné :-) Máme nový pultík - "PUBERTA" :-) MŇÁÁÁÚÚÚ...

plakát

Perný den (1964) 

Jak říkáte svému účesu? Arthur. :-) Chtěla bych zažít první koncerty Brouků v dobách, kdy už hráli nejznámější hity, ale jejich výkony ještě bylo slyšet bez šíleného ječení poblázněných fanynek... Lennon ve vaně :-)

plakát

Teorie všeho (2014) 

Poctivé. Poučné. Přehledné. Pochopitelné. Podařené. Podmanivé. -- film s pěti P :-)

plakát

Jára Cimrman ležící, spící (1983) 

Jsem-li já, s tím co mám pod sukní, žena, pak paní učitelka musí být rozhodně muž... :-) Geniální :-)

plakát

Naše dovolená a jiné pohromy (2014) 

Nepravděpodobně lidské. Složené dohromady působí některé scénky téměř absurdně, ovšem jednotlivě se mohou odehrávat vždy a všude. Několik zásadních vtípků je obsaženo už v traileru, ovšem ani zbytek filmu není bez chuti a vůně. Skvěle obsazené děti. Výborní dospělí. Během dialogů zazní nemálo známých "klišé", ovšem většina z nich v poněkud neobvyklém pojetí - o to víc mohou člověka přimět k zamyšlení. Film, ke kterému se budu ráda vracet. "Naše dcera spí s kamením v posteli, nepotřebujeme pomoc odborníka? -- Geologa?"