Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Fantasy

Recenze (6)

plakát

Dvanáct rozhněvaných mužů (1957) 

Pokud také patříte mezi "popové" fandy filmu a neláká Vás sledování starých filmů bez výbuchů a epických scenérií, dejte tomuto kousku šanci. Dlouho jsem jej přehlížel a zasloužil bych facana :) Skvělá záležitost. Jedna místnost, 12 obyčejných lidí, nevšední zážitek.

plakát

Schindlerův seznam (1993) 

Tento film jsem poprvé viděl při premiéře v roce 1993, bylo mi 7, v kině jsem usnul :) Po letech jsem nyní jeho přínos ocenil daleko více. Masterpeace Spielberga, jeden z "MUST SEE" filmů. Snímek o lidskosti, a světle i v těch nejtemnějších časech.

plakát

Zápisník jedné lásky (2004) 

Nemám rád romantické filmy. Uznávám, že jako správný hypster jsem alergičtější na cliché a patos více než mé okolí. Jenže The Notebook je jiný. Film o čisté lásce a oddanosti, sladší než vanilkové nebe a přece ne plytký. Jsem přesvědčený, že každý kdo ho shlédne bude zasažený a v duchu si řekne: „Takhle by měl člověk milovat. Dokud nás smrt nerozdělí“

plakát

Statečné srdce (1995) 

…Znáte ten pocit, kdy čtete poněkolikáté vaši oblíbenou knihu či sledujete váš oblíbený film a doufáte, že dopadne lépe? že zásah vyšší moci přeskupí písmenka scénářů a svede vaše oblíbence dohromady či zachrání vašeho hrdinu? Viděl jsem tento film snad stokrát. Někdy vynechávám konec, protože vím, že byl dán a nezmění se …

plakát

Méďa (2012) 

Tento film mi potvrdil, že před vstupem do sálu kina je lepší nemít očekávání nejlépe žádná. Na snímek Méďa jsem šel z donucení a před začátkem jsem se Tvářil jako ten největší mrzout, kterého právě poslal soud na nucené práce do domova seniorů hráti canastu s paní Radovou. K mému překvapení byl snímek svižný a neskutečně vtipný. Ještě nikdy jsem se v kině nesmál tolik jako u Méďi. PUNK IS NOT DEAD!