Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Akční
  • Thriller

Recenze (812)

plakát

Avatar: Legenda o Aangovi (2024) (seriál) 

Pohádka pro dospělé,kteří jsou pořad dětmi a čekají až dobro zvítězí nad zlem. Problém číslo jedna hlavního hrdiny uvěřit sám v sebe.

plakát

Avatar: The Way of Water (2022) 

Není to můj šálek kávy,ale celkem jsem se nenudila a vydržela do konce. Nevím sice, proč musí být v poslední době filmy tak dlouhé když současné generaci se udržení pozornosti rapidně zkracuje.

plakát

Až do konce (1984) 

Skvělý Eduard Cupák a za něj 3 hvězdičky.Zbytek trochu klišé.

plakát

Až já budu velká (1981) (TV film) 

Téma,které je stále aktuální,ale bohužel na mě z tohoto televizního filmu nějak moc dýchl socialismus .

plakát

Až tam nezbyl žádný (2015) (seriál) 

Asi všichni známe deset malých černoušků, ale tato nesmrtelná krimi se nikdy neomrzí. Toto provedení jsem si hodně užila. Ostrov odříznutý od světa a atmosféra staré Anglie. Paráda.

plakát

Baader Meinhof Komplex (2008) 

V každé společnosti dochází ke vzpouře mladých lidí , kterým se skoro nikdy nelíbí zavedené způsoby žití a mají pocit,že je třeba změnit a nastolit jiný řád.Zpravidla se během času obrousí hrany a stanou se z nich stejní pupkatí tatíci jako byli jejich otcové.70.léta v Německu jsou však mnohem drsnější a radikálnější.

plakát

Bába z ledu (2017) 

Všichni máme svá tajemství,svá přání, své strádání,své potlačené tužby.Což to všechno ponořit do ledové vody.Do té očistné ledové vody.Dobrý nápad.

plakát

Bábovky (2020) 

Jeden z filmů,které záhy zapomenu. Asi tak za týden už si nebudu jistá dle názvu zda jsem film viděla. Hodnocení je především za herecké obsazení. Snažili se co mohli.

plakát

Babovřesky (2013) odpad!

Tak jsem toto hodnocení použila poprvé,ale jinak to nejde.Je mi jen líto, že je poptávka po těchto filmech.