Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Horor
  • Dobrodružný

Recenze (49)

plakát

Bathory (2008) 

čekala jsem od toho mnohem víc....to je tak když si člověk přečte knížku na několik dílů a pak se díva na film no.

plakát

Bod zlomu (1991) 

Perfektní námět, herci a jejich výkony, prostředí vln....romantika i akce..člověk se nenudí a film setsakramentsky uvízne v paměti. Jeden z filmů, které si budu pouštět pořád dokola.

plakát

Bratrstvo spravedlivých (1986) (TV film) 

Jedna velká slátanina a nuda. Viděla jsem to před cca měsícem a skoro nic si z toho nepamatuju, akorát jak si banda ujetých pubošů plácne že ,,zlikvidují" nějakého kriminálníka a zloducha.....no děs. Keanu Keanu.....no ale musel nějak začít :)

plakát

Byl jednou jeden král... (1954) 

Nejklasičtější a nejkrásnější pohádka....kam se hrabou ty dnešní...toto je klasika..společně s Obušku z pytle ven, Dařbujánem a Pandrholou atd. Pan Werich je pro mě legendou českého herectví společně s panem Burianem a zde dokonce hrají spolu, takže luxusní kombinace. Hrozně vtipná dvojka a pro mě ukázka jak má vypadat klasická nádherná pohádka.

plakát

Constantine (2005) 

Co na filmu zaujme jsou především krásné efekty a ledově chladný výraz Keanu Reevese, který na něm působí hrozně přirozeně. Závislost na nikotinu je součástí filmu, jen se divím, že Keanuovi nebylo během natáčení z toho špatně, tahat jedno cigáro za druhým. Role mi k němu jde perfektně.

plakát

Cucák (2005) 

Celé je to zvláštní...zkouknuté do konce jen kvůli roli Keanu Reevese... jinak ujetý...Znovu už asi ne.

plakát

Ďáblův advokát (1997) 

Pompézní thriller, který perfektně ukazuje na herecký um hlavních postav, Al Pacino (satan), Keanu (advokát), a Charlize (psycho manželka). Mám ráda filmy s podobnou tématikou. Všichni tři obrovský respekt za herecký výkon. V závěru rozuzlení, a nezapomenutelná scéna dvojice Keanu a Al. Pro mladého Keanua je to druhá největší role v jeho kariéře, (předtím ještě Speed). Za mě určitě 5 hvězd a ne jinak....Musím se přiznat že je to i kvůli scéně s perfektním nahým zadkem..

plakát

Den, kdy se zastavila Země (2008) 

Když to srovnám s filmem ,,Den nezávislosti", tak Den nezávislosti je mnohem propracovanější film, který má pointu. Toto jsem moc nepochopila. Keanu je zde hrozně prkenný a kamenný výraz ho neopouští po čas celého filmu. Škoda. Co mě tam sere uplně nejvíc je malý neustále si stěžující smrad, syn od Connellyové, kterému bych okamžitě jednu flákla.

plakát

Dům u jezera (2006) 

Při prvním sledování jsem byla z těch časových liniíí trochu zmatená, ale po shlédnutí po druhé už jsem se mohla soustředit více na dějové linie, než na nádherné hluboké oči. Líbí se mi shledání dvojice Keanu a Sandra po letech po filmu Speed. Příběh je velmi dojemný, ukazuje na pouto lásky, pokud lidi zjistí, že jsou stvoření jeden pro druhého....a jdou si za svým i přes překážky jako je dlouhý čas. Co mi tam vadilo je umírající otec - vůbec se to do děje nehodilo a bylo to tam navíc a zbytečné. Jelikož se k sobě Keanu a Sandra velmi hodí, všechno jsem jim věřila.