Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Drama
  • Dobrodružný

Recenze (625)

plakát

Phoenix, Oregon (2019) 

Nejedná se o komedii, ale o kvalitní filosofické drama. Zasáhly mě herecké výkony, kamera, scénář a přestože byl děj pochmurný a povětšinou v pesimistické náladě, tak jsem si vzpomněl na slova profesora českého jazyka: "Většina nejlepších literárních autorů psala pesimisticky."

plakát

Noc po svatbě (2020) 

Dlouho jsem nekomentoval film. Izraelský alternativní film - to o něčem vypovídá. Rozhodně by si to nikdo neměl pouštět s vidinou klasické béčkové americké komedie. Tento snímek má několik zápletek a graduje až do samotného konce. Už dlouho jsem neviděl takto umělecký film, který bych ocenil (já, běžný a obyčejný člověk). Nehodlám si ho dříve než za rok nebo 2 pustit znovu, ale musím ocenit jeho kvalitu. A asi Vás zklamu, nejlepší je posledních 20 minut filmu.

plakát

Potvora (2017) 

Film hodnotím velmi kladně. Asi nepotěší mnoho žen, viz komentáře, ale v tom případě doporučuju tlačítko off ;) :D Užil jsem si několik filmových zvratů, vztah s "nadhledem" a dokonce jsem měl poprvé v životě odpověď na otázku ženy: "Můžeš mi říct příklad?" Navíc jsem si to mohl vrátit a přesně tu scénu znovu přehrát :D

plakát

Pan Rosnička (2005) 

Hroznej film, ale dávám 2* za ten finish.

plakát

Zlatíčko (2004) 

Každé hodnocení je subjektivní. A tento film mě zasáhl přesně tak, že si všechno sedlo, a přestože nedělám řidiče pěkného auta a stelu si postel, tak mi to něco ukázalo.

plakát

Hříšný tanec (1987) 

Kdo tento film nezná alespoň z doslechu jakoby nežil. Příběh o dvou světech, které se protnou na tanečním parketě, kde jsou si všichni rovni. Celý film po mně lezli mravenci a několikrát mi spadlo něco do oka.

plakát

Šprtky to chtěj taky (2019) 

Upřímně jsem od tohoto filmu očekával něco úplně jiného. Čekal jsem příjemnou komedii na způsob Holky to chtěj taky, ale dostal jsem špatnou verzi Zahulíme uvidíme. Všechny dobré myšlenky, které film měl zkazil ve chvíli, kdy přišly.

plakát

Legenda o Tarzanovi (2016) 

Film jsem si pouštěl jako kulisu a konec filmu tak gradoval, že jsem odložil "hlavní" činnost a jenom koukal. Koukal a vychutnával si každý detail akčního konce. Líbilo se mi, že to bylo relativně realistické (schytal pár kulek, prohrál souboj, atd.) a opravdu mě film zaujal. Myslím si, že aktuálních 56% je podhodnocených a film by si zasloužil minimálně o 10% více. Opravdu v porovnání s tím, co dneska vychází velice nadstandardní film.

plakát

Zrodila se hvězda (2018) 

Musím říct, že mě film hodně překvapil a že jsem si ho užil. Změnilo mi to pohled na Lady Gagu.

plakát

Lekce neslušného chování (2008) 

Přestože se film tváří jako komedie, tak se o komedii nejedná. První polovina filmu sice komedie je, ale druhá část je tragédií. Film má mnoho hlubokých myšlenek a je zasazen do anglické společnosti.