Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Horor
  • Romantický
  • Dobrodružný

Recenze (3)

plakát

Správný čas žít (2018) 

Já si nemůžu pomoct, ale pro mě je tahle ohraná rakovinová tématika prostě vždycky jistota dobrýho filmu. Na rozdíl od jinejch takovejch filmů jsem se tady ale i hodně smála. A nahlas. Líbí se mi, jak Asa dostane vždycky roli, která mu a tý jeho přirozený divnosti sedne jak **del na hrnec. Tady trochu spoiler *** Ubírám hvězdičku za "standardní" konec a taky za to, že Calvin Skye v tom bazéně nepolíbil. Vlastně hlavně za to, že jí nepolíbil vůbec.

plakát

Chatrč (2017) 

Po dlouhý době obdivuju samu sebe. Přežila jsem jsem něco takovýho až do konce. Tohle byl omyl a bude trvat hodně dlouho, než se smířím s tím, že jsem ztratila dvě hodiny života. Jedna hvězda za slibnej začátek a pana Avrahama, ten se mi líbil.

plakát

Věčně mladá (2015) 

Jestli jsem si někdy myslela, že kýč nemůže bejt krásnej, tak jsem se fakt mýlila. Předvídatelnej a ne moc překvapující kousek podanej takovým způsobem, že mi husina naskakovala i na stehnech. Dokonale přirozená věčně mladá Blake Lively nemohla dostat lepší roli a snad bych si i myslela, že film byl natočenej tak, aby sedl jí, ne tak, aby ona sedla filmu. Moc dobrá záležitost, která si vysloužila můj úplně první komentář v historii ČSFD a 80%.