Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Animovaný
  • Akční
  • Drama
  • Dobrodružný

Recenze (3)

plakát

Saturnin (1994) (seriál) 

Hodně mě zklamalo to, že film se neshoduje s tím co je psáno v knize (například bílý rapid je zelený, dědečkova fordka je škodovka - pokud se jí tak neříkalo, to nevím, řidič sanitky spal v autě a ne vedle vrátného na vrátnici atd. ). Také nejde nevzpomenout to, že tam plno věcí z knihy chybělo, nebo bylo zkráceno. A ještě jsem si slečnu Terebovou podle knihy představoval trošku jinak, ale možná jen při natáčení nenašly herečku shodnou s postavou v knize, no tři hvězdy si myslím bohatě stačí.

plakát

Půjdem dál (2014) (amatérský film) 

No, po shlédnutí filmu jsem z počátečních 5 hvězd jednu strhnul za zvuk (např. v hospodě, kavárně okolní hluk), druhou za trošku zdlouhavé bezduché scény ( mohly být o nějakou tu sekundu kratší) a třetí za to, že se tam ta kóča nesvlíkla ( :D ). To jsme na dvou hvězdách. Ale na druhou stranu jsem zase jednu přidal za samotnou myšlenku a za docela dobrý děj a ještě jednu za to, že v podstatě "z ničeho" Jirka stvořil film, na který se dá koukat. Takže nakonec 4 hvězdy a těším se na příště, to už bude určitě ještě "amatérsky profesionálnější".

plakát

Gravitace (2013) 

Na filmu jsem byl dnes v kině a můžu s klidem na duši říct že jsem dostal to, co jsem očekával -> napětí, akce, pár amerických "protiruských" vtipů a Snadru Bullock v kraťáskách a tílku :3 . Trochu mne mrzelo že jsme se na začátku nedozvěděli více o postavách a později i o dění kolem, ne jen děj motající se kolem hlavní postavy. Kdyby byla natočená prodloužená verze i s příběhy ostatních a s příběhem rozvíjejícím dění před začátkem a po konci filmu. Kdybych to měl shrnout, tak film byl super a určtě se na něj ještě někdy podívám.