Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Sci-Fi
  • Animovaný

Recenze (5)

plakát

Nespoutaný Django (2012) 

Nářez. Mix westernu, komedie, řežby...od každého něco se najde a ve výsledku vlastně i romantická zápletka. Foxx, Jackson a DiCaprio, nezapomenutelné scény, krásná krajina, výborná kamera.

plakát

Nepoužitelní (2012) 

Název chce nalákat na předchozí film Omara, který se s tímto pokusem o komedii nedá srovnávat. Taková dvojice tu již byla mnohokrát. Stojí za to vidět kvůli několika momentům - zasedačka s kravaťáky, odchycení kriminálníka a záveřečná scéna s autobusem. Potěšilo, nenadchlo.

plakát

Nevědomí (2013) 

Pořád jen Tom. Tom sem, Tom tam. Herecký výkon na dobré úrovni, děj jako z pera P.K.Dicka, i proto mě ani "zvraty" filmu moc nepřekvapily. Efekty skvělé, film potěší, ale jen jednou.

plakát

Pád Bílého domu (2013) 

Na film jsem šel z donucení a musím uznat, ža občas to byla výborná komedie. Aha, ona to nebyla komedie? Při hláškách typu: "I am your only hope" jsem si vzpomněl na Ramba, který do vysílačky pronáší "I am your worst nightmare" :-) Bavil jsem se, triky byly na skvělé úrovni, o děj moc nešlo. Namachrovanej týpek se snaží vystřílet všechny padouchy v Bílém domě, konec pak až přetékal amerikanismem. Ale jako celek celkem dobrý film.

plakát

Kmotr (1972) 

Nádherný film podle nádherné knihy. Hlášky z filmu nezestárly a ještě je můžeme sem tam slyšet v novodobých gangsterkách. Brando a Pacino vytváří z filmu umělecké dílo. Kdo by po shlédnutí nechtěl zakusit život mafiánské rodiny...