Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Western
  • Horor

Recenze (53)

plakát

Fantastická čtyřka: Silver Surfer (2007) 

Už herecké obsazení a složení té čtyřky napoví, že to bude a bylo nic moc. Jessica Alba je jako obvykle hrozná, Gruffud, tak ten je celkem sympatický, Evan ten je vždy namyšlený jako prase a toho čtvrtého ani pořádně neznám, ale ufňukánek je to hrozný. Děj filmu je zmatený a je to takové celé splácané. Hvězdičky dávám za efekty a snahu.

plakát

Maniak (2012) odpad!

No co to bylo? Totální úlet v podání Wooda, který kam vleze, tak to je hrozné. Film je úchylný, hnusný bez špekty filmového umění. Chápu, že v mnoha případech se tento film bude líbit, protože perverzáků a úchylů je tu celá řada. Naprostá nuda a kamera Maxime Alexandre to byl další hluchý výstřel. Režisér filmu se pokusil o remake, ale sám asi má velké mindráky a představy. Ty holky jsou taky tupé. Jedna si vezme domů chlapa hned po na první schůzce i když vypadá jako vrah a vyřazuje to z něj, tak je stejně blbá a doplatí na to. Další běží na zavřené parkoviště, kde je jasné, že jí dostane i když měla spoustu jiných možností. Jedině tu co zavraždil v koupelně tak tam to fakt nečekala, to chápu. No a ta Anna se také chovala hloupě, když zjistila co je zač, měla ho zapíchnout hned a né se s ním prát, a to auto, nechápu řidiče jak mohl nabourat. No strašné tento film.

plakát

Mizerové II (2003) 

Nechápu, jak to může mít tak nízké hodnocení, od začátku to byla jízda jako hrom, nabitá akcemi, střelbou, honičkama, výborné herecké obsazení, precizní vývoj filmu. Jednička je kvalitní, ale dvojka je mnohem akčnější a nadupanější, výborný je ten přechod na Kubu, tam to bylo hodně drsné a nechtěl bych tam jet někoho zachraňovat. Michale Bay potvrdil, že je vynikající režisér a spousta lidí ho odsuzuje neprávem.

plakát

Princezna Nevěsta (1987) 

Už jsem to viděl hodně dávno, moc si na to nevzpomínám, ale myslím, že to bylo pěkné.

plakát

Předtucha (2007) 

Sandra Bullock patří mezi mé nejoblíbenější herečky, ale tento film jí nesedl a patří mezi té méně povedené, tento sníme má menší kvalitu jenom kvůli ní, protože scénář a děj filmu je slabší a režisér se také moc nevyznamenal, rozhodně to už vidět nemusím, jednou stačilo.

plakát

Ďáblův dvojník (2011) 

Výborný snímek o tomto íráckém princovi, ale viděl jsem to bohužel v českém dabingu a nadabovaný Udajn mě doslova od začátku filmu trhal uši, to bylo něco strašného, celý film jsem měl sto chutí ho bodat a střílet, zajímalo by mě jak ten herec či sny mluvil ve skutečnosti, ale ten dabing byl fakt šílený. Od začátku byl film výborně životopisně natočen, je neskutečné co si jeden člověk dovolí, když má v ruce takovou moc, je jasné, že na to musí někdy doplatit, což se tak skutečně stalo, ale pravděpodobně si ten život užil a to doslova. Musím napsat, že režisér filmu Lee Tamahori mě mile překvapil a byla to zajímavá podíváná, dlouho jsem tento film odkládal, ale o spoustě dobrých hodnocení jsem si ho pustil a udělal dobře.

plakát

Král Artuš (2004) 

Kašlat na historii, tohle naprostá bomba v hlavním podání Clive Owena charismatického herce, který patří k mým nejoblíbenějším. Tento snímek sice nezapadá úplně do pravdivé historie, ale to je jedno. Vynikající hudba v podání Hanse Zimmera, který je v tomto oboru nejlepší na světě. Til Schweiger jako viking je taky hustej. Myslím, že fim je atmosfericky dost temný a ponurý. Jsem rád, že se tu nevyskytuje moc Římanů, období říma a jeho lid nemám rád. Modří jsou taky udělaný perfektně a závěrečná bitva patří mezi nejlepší části filmu, k tomu dále patří suverenita Artuše.

plakát

The Caller (2011) 

Tento film jsem viděl, ale už nevím kdy a jak to přesně bylo, to svědčí o tom, že to bylo nic moc a v mé hlavičce se soubor s tímto filmem neuložil, tudíž to je asi vše co k tomu napsat.

plakát

Mosquito Man (2005) 

Na céčkový horor to bylo náhodou dobré, nic velkého se nekonalo, ale vyloženě propadák to nebyl. Jelikož měli velmi omezené možnosti tak to docela ušlo. Corin Nemec asi jako jediný známější herec z tohoto filmu si střihnul kladnou postavu.

plakát

Záchranáři (2006) 

Vynikající dobrodružné drama, velmi silný zážitek z tohoto snímku, opět vynikající Kevin Costner, ten nikdy nezklame. Já prostě nenašel chybu na tomto filmu. Jestli je toto podle skutečné události tak klobou dolů před chlapama, co dělají takovou práci.