Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Animovaný
  • Horor
  • Dobrodružný
  • Akční

Deníček (3)

Forrest Gump

Dobře. Je to ostuda. Až nyní jsem shlédla film Forrest Gump a nepřekvapí snad nikoho, když řeknu, že je úžasný. Celkem dlouho jsem se k tomu odhodlávala. Nevím proč, ale moc se mi nechtělo se na to dívat. Ano, věděla jsem, že to má skvělé recenze a je to jeden z nejoblíbenějších filmů, ale jednoduše, dalo mi zabrat najít si čas a podívat se na to. A jsem neskutečně ráda, že jsem to udělala. Je to neskutečný film. A jelikož si u filmu často a i ráda pobrečím, nevyhnula jsem se tomu ani teď. Krásný a dojemný příběh. Mám totiž moc ráda postavy, jako byl Forrest. Paradoxem je, že na začátku by mě ani nenapadlo, co všechno dokáže a co si všechno prožije. 

Sirotčinec

Nuda je často silná, ale v tomhle případě jsem ráda, jelikož jsem objevila film Sirotčinec.Už na začátku jsem si myslela, že by to mohl být dobrý film a měla jsem pravdu. Byl to úžasný film a byla jsem neskutečně ráda, že jsme si pustili toto a ne Zrcadla 2 nad kterými jsme váhali. Už na začátku na mě zapůsobil dům, kde kdysi žily malé děti, a i když nemám ráda, když jsou v hororu těmi špatnými děti, tady to bylo něco jiného, jelikož se ukázalo, že i to nejhorší z nich se jen snažilo matce adoptovaného chlapečka pomoct. Celé to hledání chlapečka a nedůvěra jejího manžela mi připadala ještě víc smutná. Asi bych neřekla že to byl úžasný horor nebýt toho konce. Matka najde svého chlapce po roku mrtvého ve svém vlastním sklepě a dojde ji, že ho tam uvěznila sama. Bylo to hrozně smutné a jelikož jsem citlivka, tak jsem se neubránila slzám. Úplný konec, kde se nakonec setká se svými bývalými kamarády, tedy dětmi ze sirotčince a začne jim vyprávět pohádku je o to srdceryvnější, že ona je tou dobou už mrtvá. Poslední scéna, kde manžel dává kytky na pomník a posléze najde řetízek, který jí dal, na zemi je naprosto úžasná, když se otevřou dveře a on se usměje, jelikož ví, že to otevřela jeho mrtvá manželka. Chápu, že ti, co to neviděli, mě pravděpodobně nepochopily, ale radím Pusťte si to. Skvělý film se skvělými recenzemi. A ano, libuji si v  dramatických koncích, u kterých brečím jako želva. 

Sirotčinec

Scary Movie 5? Ne.. Sračka!!

Tak zase jsem se jednou rozhodla jít do kina. Těšila jsem se na to celkem dlouho, jelikož Scary Movie miluju. Ovšem moje velké očekávání zabila již počáteční scéna. Měla jsem v tom tak trochu zmatek, ale to by nebylo tak hrozně nebýt stupidity tohohle filmu. Jeden z mála scén která mě pobavila byla parodie na Lesního ducha. Jestli jste viděli, víte o co jde. Možná to ted vypadá že sem nějaký sadomaso cvok, ale tahle scéna se  mi líbila , jelikož šlo o skutečnou parodii na film, kterých v tomhle díle bylo poměrně málo. A nejvíc mě zklamalo obsazení hlavni postavy. Ashley nebyla vubec špatná, ale uznejme si všichni, že Scary Movie není Scary Movie bez Anny Faris. Jinak to celkem ušlo, ale nebyavila jsem se tak jako u ostatních dílů. :/ byla jsem zklamaná, jelikož jsem se na to těšila už opravdu dlouho. Některé scény z traileru tam ani nejsou.. a konec kde stojí usměvavá rodinka a všichni se objímají, jelikož je po všem a nic na ně nespadlo, nebo je nic nepřejelo, jako v klasickém scary movie mě taky trochu zklamalo. Trailer zkrátka vypadá mnohem slibněji, než film skitečně je. Ale nemůžu vytknout, že sem se i zasmála u osamělého fapingu Ashley Tisdale :D