Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Recenze (112)

plakát

Kdo je kdo? (2014) (pořad) 

Starý dobrý lidi z hádej kdo jsem to tam držej. O nich to je a díky nim to je ještě celkem dobrý pořad kterej se da takle občas večer pustit.

plakát

Kolonie (2013) 

Uplně bez energie a emocí...

plakát

Boys and Girls (2000) 

Tyhle filmy jsou ešte horší když vám už na začatku "řeknou" jak to skončí.

plakát

Kámoš k pohledání (2009) 

Bez Segela by to byl asi jen sranec. Ze zacatku uz sem se bál, že tam hraje jen nakou vedlejsi roli, ale nastesti se oběvil a dodal filmu titul dobra komedie. Bohužel ani on uz nestihl zachranit scenu takže zustanu u 3*

plakát

Ďáblův advokát (1997) 

Al Pacino dokonalej ďábel, námět taky super. Film plnej napetí, ale na mě neskutecně protahovanej u některých filmu mi delka přes 2 h proste nesedi a devil's advocate je jednim z nich.Sceny napjaty, ale natáhli tak ze už me i přestavali bavit. Jako hlavně závěrečna scéna která se mi zezačátku fakt libíla ale u konce už sem jen chtěl aby skončila. 70%

plakát

Méďa (2012) 

Je divné když si přizname, že se nam Béďa líbí vlastně jen díky sprostym scenkam o drogach a sexu, ale tak už se dnešní komedie točí a ikdyž je to možná nemorální a je to naznak toho že svět už spěje do hajzlu tak stejne nezbyva než se bavit a užít si to.

plakát

Jump street 21 (2012) 

21 jump street je jeden z těch filmů který by se špatným obsazení a režií dapadl jen jako sračka. Naštěstí se vše povedlo a dopalo to jako blázbivá skvělá komedie. Když na to je chuť tak to skvěle pobaví i po opakovaném shlednutí.

plakát

Můj otec je šílenec (2012) 

Sandler je skvělej herec, jen nesmí hrat v každé sračce co se mu nabídne a hrat ve filmech, které mu sednou. Jednou z rolí do kterých se hodí je i Donny ve filmu That's my boy. A z velké částí i díky němu tohle není jen další z pruměrných amerických komedií. Tahle komedie me baví, i když některé scénky by se mohli zdát trochu dětinské tak mě stejně pobaví a film pro mě nepropadne zapomění a někdy se k němu urcitě rad vrátím.

plakát

Pozdravy ze spermabanky (2013) 

Představte si klasickou americkou komedii s dalším trepným napadem na scenař. To přesně Delivery man jen naštěstí s dobrým hlavním hercem, který aspoň umí pobavit i né příliš zdařenymi hlaškami. Tuťíš ve výsledku uplně klasicka USA komedy.

plakát

Hra o trůny (2011) (seriál) 

Tenhle seriál mám vážně rád a je na něm vidět, že je to momentálně nejvýdělečnější seriál a může si dovolit spoustu speciálních efektů.... Ale přesto že je GoT téměř dokonalý nikdy bych si ji nepustil jen tak, vždy na ni musím mít náladu abych si ji opravdu užil.