Reklama

Reklama

Peter Klaven (Paul Rudd) je úspěšný realitní makléř, který se zasnoubí s dívkou svých snů Zooey (Rashida Jonesová). K velkému zděšení však zjistí, že nemá žádného blízkého kamaráda, který by mu mohl jít za svědka. A tak se pustí do pátrání po opravdovém příteli. Po řadě bizarních a ponižujících setkání Peter potká Sydneyho Fifea (Jason Segel), šarmantního a zábavného chlapíka, s nímž si okamžitě padne do oka. Ale čím více se oba naprosto odlišní muži sbližují, tím více trpí vztah Petera a Zooey. Peter je nakonec nucen volit mezi svou snoubenkou a novým nejlepším přítelem v příběhu, který se tak stává komickou úvahou na téma, jaký je skutečný význam přátelství. (HBO Europe)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (416)

mcb 

všechny recenze uživatele

Komedie, která obsahuje trošku toho líbivého a povrchního hollywoodského pozlátka a trochu nekompromisních "fuckujících" mouder, která si nezadají s Apatowem, ale ani jedno z nich není dovedeno do nějakého konce. Ukázka, že i film o vztahu dvou mužů nemusí být zákonitě gay a dokáže servírovat sympatickou bromanci dlážděnou odkazy, vtípky a sympatickými hrdiny, která se bude líbit oběma pohlavím stejně. Nakoneč i žena pozná, že muže nemůže mít jen pro sebe. Chlapi sobě. P.S. Jon Favreau znamenitý :) ()

predators 

všechny recenze uživatele

Konečně něco ze života, co má hlavu a patu, dokáže rozesmát a dokonce poslouží jako obraz každého z nás. Buď a nebo? Možností ztotožnění se s postavami je mnoho a díky tomu děj nepostrádá ten správný šmrnc. Ostatně od toho komedie jsou, aby navodily dobrou atmosféru. A takové kámoše aby člověk pohledal... :-) Zajímavosti: Někdy se lidem nepodařilo do hovínka šlápnout. Nevyšel jim krok. / Zato se trefili jeden cyklista a dva skejťáci. :-) 75% ()

Reklama

Shit 

všechny recenze uživatele

Pohodová zábava s příjemným obsazením, Jason Segel si tu tentokrát střihnul trošku jinačí roli než obvykle, Paul Rudd mi zase přestává vadit a tady byl celkem sympaťák + vyfasoval za přítelkyni rozhodně hodně milou Rashidu Jones, navíc v menších rolích se tu objeví i Jaime Pressly, jak jinak než jako tradičně neustále nasraná fúrie a dokonce i bejvalej kulturistickej soupeř Arnolda - Lou Farrigno. Možná to neni nějak extra vtipný, ale tu a tam se podařil i nějakej ten lepší fórek, i když nic u čeho by se člověk nějak vyloženě zasmál, ale bavil sem se rozhodně dobře ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Rozhodně to není špatná komedie, tj. nuda zcela určitě nehrozí, příběh je originálně nepravděpodobný, desítky situací notně trapných a ústřední duo patřičně bláznivé... Tím ale bohužel výčet těch největších kladů komedie Kámoš k pohledání končí - za zmínku snad ještě stojí parádní přisprostlý mrzout Jon Favreau a jeho roztomilá postava, kterou si každý rád poblinká. Tak tenhle týpek natočil Iron Mana, wow! Psal-li jsem pak o trapnosti situací, tak zde je patrně nejslabší článek filmu, protože na každou vyvedenou trapnou scénku, která se do příběhu hodí a která je zcela záměrná, vyjdou dvě další, nad kterými jsem jen nevěřícně kroutil hlavou. Krásný příklad je, když se Klaven poprvé začíná více seznamovat s novým kamarádem: některé situace jsou tak debilní a nereálné, že takhle "podivně" si k sobě nemůže najít cestu snad ani párek dementů v Bohnicích: hlášky jsou suché a jako z jiné planety, a oba hlavní hrdinové jakoby rázem měli IQ 50, či si navzájem byli prvními bytostmi, ke kterým kdy na planetě Zemi promluvili. Vážně, tak ubohé to někdy je. Je mi jasné, že v prvních minutách to je účel, ale když se ke konci snímku vedou přihlouplé dialogy a debilní grimasy, je to mimo mísu. Jinak jsem se solidně pobavil, zabil dvě hodiny... ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Ty onanuješ u fotky své přítekyně? To je nechutný!" Mám spoustu kamarádů a jejich fiktivnost mi vůbec nevadí, takže Peterovi rozumím. Jenže nejlepšího přítele a zároveň svědka, který mu při první příležitosti nebude strkat jazyk do krku, je před svatbou třeba najít. Já jsem ho našel a najde ho i Peter. Hledání to samozřejmě bylo zábavné a hláškování spousty vtipně jednoduchých postav mi neustále zvedalo náladu. ()

Galerie (57)

Zajímavosti (9)

  • Jason Segel (Sydney) a Paul Rudd (Peter) si své role zopakovali n avideu k příležitosti turné kapely Rush "Time Machine". Dvojice herců se zde dostane na jeviště a setká se s členy kapely po jejich vystoupení. (Zdroj: IMDB). (PogoJoe)
  • J.K. Simmons hraje otce Paula, přitom je pouze o 14 let starší. (HellFire)
  • Bilboard s Peterem (Paul Rudd) v posteli vznikl ze skutečné fotky Paula Rudda zveřejněné v časopise Rolling Stones v r. 2006. (Zdroj: IMDB). (PogoJoe)

Reklama

Reklama