Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Animovaný
  • Drama
  • Akční
  • Dokumentární

Deníček (3)

Zpráva č. 3

Tak je to tu!!! Konečně (teda nejspíš, pokud jsem to správně pochopil) mohu přijímat body. Sic nevím, k čemu všemu dobrému to je, ale toto privilegium mi již také náleží, tak proč se nepochlubit. Takže .- let's go join!

Zpráva č. 2

Dnes jsem se dozvěděl, že na ČSFD existují tzv. Bodohoniči, čili škemrači o bod do jakýchsi statistik. Osobně mi toto, jistě slastné, kouzlo stále ještě nebylo dopřáno (6 měsíců odkrouceno stále nemám), ale jsem rád, že toto vím. Již jsem se totiž setkal osobně (co to kecám - po mejlu) se škemrači, aniž bych věděl, že je to tak populární. Nicméně mohl jsem tomu lehce propadnout také, tušíce, že to je asi móda a místní zvyk. Tímto děkuji Verbalovi, že na své osobní stránce zveřejnil Výzvu o nevyslyšení těchto Bodohonimírů, a odkaz na seznam hříšníků, a tímto mě vlastně varoval před tímto jedenáctým hříchem - nezaškemráš!!!

Zpráva č. 1

Nikdy jsem toto nedělal, ale teď to musím prostě udělat - píšu si svůj deníček! No, žádné intimnosti sem asi dávat nebudu (a nebo jo, pokud se bude dít opravdu něco zajímavého), ani nevím, jestli na toto jsou nějaká pravidla typu "pouze o filmech", ale co jsem viděl deníček Verbala a dalších, tak to asi tak striktně dodržováno není. Jelikož v době psaní tohoto prvního příspěvku ještě nemám odkrouceno ani 6 měsíců (po kterých se mi má odemknout cosi tajemného a mnou zatím nepoznaného - jako HODNOCENÍ uživatelů), tak se nejspíše začnu vyjadřovat, až se mi těchto poct dostane plnými doušky, a třeba z toho budu natolik na větvi, že budu mít potřebu se hned slovně vyzvracet (rozuměj - něco napsat). Tož ať se daří tomuto deníčku a náš všemi milovaný prezident Miloš Jelimán ať si laskavě začne koukat do huby (a pod nohy).