Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Dobrodružný
  • Horor

Recenze (29)

plakát

Gravitace (2013) 

Nuda... Příběh žádný.. Otravně ufňukaná hlavní hrdinka.. A pár pěkných vesmírných záběrů..

plakát

Hanebný pancharti (2009) 

Tak tento pikantní kousek prezentující Tarantinovu verzi historie, má šťávu od začátku až do konce. Jednotlivé kapitoly se příjemně prolínají a tvoří skvělé dílo.

plakát

Okamžik zlomu (2007) 

Miluju příběhy, ve kterých je skvěle propracovaný děj a pachatel je vždy o krok napřed před vyšetřovateli, čehož jsme se dočkali ve znamenité míře. V kombinaci se skvělými hereckými výkony jsme byli svědky velmi kvalitní podívané

plakát

Někdo to rád horké (1959) 

Velice starý, ale také zábavný film s Marilyn Monroe v roli rozkošné Sugar obletované dvěma muzikanty komicky převlečenými za děvčata.

plakát

Piráti z Karibiku: Salazarova pomsta (2017) 

Po čtvrtém díle jsem měl pocit, že už jsou Piráti z Karibiku na ústupu, ale pátý díl přinesl velmi pozoruhodný příběh, který mě upoutal k sedadlu. Bohužel postava legendárního Jacka Sparrowa je zde vykreslena jako ožralý tragéd, což v kombinaci s hrstí laciných dialogů mělo za následek snížení požitku z filmu.

plakát

Drive (2011) 

Minimum dialogů a ledový klid, který čiší z jednání "řidiče" je naprosto okouzlující a koresponduje se spoustou mrtvol a kaluží krve v naprosto nečekanou symbiózu. Atmosféru navíc jemně dotváří socialistická hudba.

plakát

Sexy party 3: Prvák (2009) 

Tento díl byl ze série Sexy party podle mě nejslabší. Z velké části za to může změna obsazení role Vana Wildera, který v tomto díle působí neskutečně slizce, vlezle a už od počátku se chová na pěst.

plakát

Sexy párty 2 (2006) 

Ačkoliv úroveň filmových pokračování většinou kvalitativně zaostávají, zde jsem byl naopak příjemně překvapen. Oproti prvnímu dílu ubylo fekálních scén a půvab Lauren Cohan dodal filmu třetí rozměr.

plakát

Sexy párty (2002) 

Oddechová teenagerovská komedie, ideální pro nalazení pohodové nálady, která v tomto směru splnila mé očekávání. Kromě několika fekálních scén, které si tvůrci bohužel nemohli odpustit však zaslechneme také pár hlášek vtipně synonymizujících souložení.

plakát

Přestupný rok (2010) 

Chování hlavní hrdinky, kterou ztvárnila Amy Adams a nějaké scény kdy si člověk říká, jestli za vznikem filmu stojí dítě z mateřské školky, by šli jednoduše označit jako trapné, ale to v tomto žánru není novinkou, stejně jako velmi předvídatelný konec.. Na druhou stranu musím přiznat, že těch trapných chvil nebylo moc. Jinak byl film celkem vtipný a zaujal mě sarkastický postoj Matthewa Goodea, jež mi vzhledem připomíná Oberyna Martella (Pedro Pascal) ze Hry o trůny.