Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Pohádka
  • Animovaný
  • Drama
  • Akční

Zajímavosti k filmům (6)

Comeback

Comeback (2008) (seriál)

V 15. díle říká Simona (Simona Babčáková) Saše (Marie Doležalová): "A já se vsadila, že o to přídeš až na vejšce. Ztrhnu ti to z kapesnýho." Přitom v 23. díle Simona na Ivinu (Kristýna Leichtová) výhružku, že by se mohli Saša s Lexou (Kristýna Leichtová) něco dozvědět, pokud se Ozzák (Martin Dejdar) dozví o narozeninách, odpoví: "Třeba jako, že kapesný dávaj rodiče dětem?"

Comeback

Comeback (2008) (seriál)

Ve 24. epizodě s názvem "Rozvod" má Marcelka (Dana Batulková) při telefonátu na záchranku na mobilu hlavní menu.

Comeback

Comeback (2008) (seriál)

Ve 42. díle s názvem "Let mouchy" v čase 11:13 Ozzák (Martin Dejdar) pokládá plácačku na mouchy na stůl, avšak poté při příchodu ke dveřím opět plácačku má.

Comeback

Comeback (2008) (seriál)

V 16. epizodě je možné si v jedné ze scén všimnout, že před vchodem do obchodu sněží, avšak jakmile Tomáš (Tomáš Matonoha) vejde dovnitř, už nesněží.

Horákovi

Horákovi (2006) (seriál)

Představitel Ondry Jan Komínek byl později znám také z reklamy na Kofolu, v němž dívka nastupuje do vlaku a on na ni později křičí, že ji bude milovat do konce dní

Horákovi

Horákovi (2006) (seriál)

Učebnici Český jazyk 6 nosí do školy jak Tereza (Mariana Prachařová) s Ondrou (Jan Komínek) tak i Eva (Hana Vagnerová), Kristýna (Kateřina Sildová) a Tomáš (Jakub Chromeček), přestože je dělí věkový rozdíl.

Reklama