Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Horor
  • Dokumentární

Deníček (33)

Ako drží Rómové palce Kalouskovi!

Keby mi někdo povedal, že politika a rómové idú do kopy, tak ho pošlem do riti. No dnes jsem v TV slyšel Pecinu, jak říkal přechytralému kokótovi  Moravcovi, že sa ešče parlament asi nerozpustí, protože TOP09 něco na poslední chvíli vymyslí. No a ten kokot Moravec udělal jako překvapenýho, jak to Pecina myslel. No samozřejmě, že se ti mafiáni Kalousek se Šwarzenbergem moci jen tak pustit nebudú chtít, páč se jim tak krásně a pohodlně už nikdy do jejich smrti nebude v zemi vás-čehúnov vládnout-totiž chtěl som povedať krásť!! Ale abych sa vrátil k tématu. Za doby temna-tedy vlády ODS, TOP09 a deseti přisluhovačů Lidem, kdy se kradlo všema hrstma, tak to pro nás-Rómy bolo dobré!! Policajti neměli na benzín. Vždy na jednom oddělení je jeden cigán jako policajt, takže nám vynášajú informace. No a jak se enormně šetřilo, aby víc zbylo na Kalouska a spol., tak vyjížděla ven ve městě  s 50.000 lidí a 60 okolních vesnic jenom jedna dvojčlenná policejní hlídka. To pak stačilo, abych se já postavil na silnici a když projelo auto pomáhat a chránit, tak jsem prozvonil kámoše a ti vybrali pumpu na druhé straně města. Nebo jsem prohodil kámen do výlohy v samoobsluze na vesnici tak, aby přišel signál a než tam ti policajti dojeli, tak jsme vykradli obchod s bílým  zbožím na Kladně. Prostě jsme věděli, že jiná hlídka tam nepřijede, protože prostě nebyla. Teď sa bojíme, že se za ČSSD estli vyhraje, posílí hlídky, že naberú dalších policajtov a bude se krást o trochu hůř. Takže se za všechny nás R´my, čo rádi čórujeme, modlíme za vládu pána Kalouska.

Ako se stává chamtivost gádžů větší než rasové předsudky

Pretože som dostal mnoho zpráv, abych sa snažil prekládať své prispevky zo slovenčino-romštiny do češtiny, tak vám: Za 1. vyhovím. A Za 2:dostal jsem zprávy, že příspěvky jsou moc tendenční, že v nich zohledňuji rómy, tak teď napíši něco, abych trochu srovnal skóre:

 

Tak se ve většině měst v ČR stává, že se my-cikáni KONEČNĚ začínáme včleňovat mezi Vás bílé gádži=tzv. slušné lidi a to díky chamtivosti vlastníků bytů. Spekulanti si nakoupili volné byty a ejhle - nikdo v nich nechce bydlet. Protože - starší lidi mají své baráky, střední generace si stačila byt koupit do OV, vychcánkové bydlí se svými rodiči, tedy z velké části zbyli feťáci a my-cikáni. Úplní sociálové a bezdomovci na to nemají, tak bydlí po levných ubytovnách nebo pod mostem. Takže lze  vidět nás-cikány, jak venčíme psy na sídlištích, kde byste nás vůbec nečekali. Může za to finanční situace, která v ČR vládne. Zatímco feťák nesloží vlastníkovi bytu kauci 10.000,- Kč, protože jí nemá, my-cikáni díky sociálním dávkám na to máme a jsme rádi, že majitelé se snaží stůj co stůj do bytu někoho umístit, hlavně aby platil. Tito majitelé navíc bydlí někde v rodinném domku daleko, předaleko od bytu, kam nalifruje takové hezké cikány, jako jsem třeba JÁ, takže se ani nemůže stát, aby trpící lidé-nedobrovolní sousedé takových cigošů- takovému hajzlovi co tohle udělá, rozbili držku nebo mu alespoň propíchali všechny čtyři kola u jeho luxusního džípu a třeba za měsíc, až si půjde zase k cikánům pro prachy-zase všechny čtyři. Ani se v takovém bytě pak vlastně nevyplatí GÁDŽÚM dělat si zděná jádra za 150 tisíc a víc, protože člověk neví, jestli mu na patře "nepřistane" nějaká chuťovka v podobě třebas naší rómské rodiny a nebude donuceni byt prodat a přestěhovat se jinam. TAKOVÝ BYT SE V TU RÁNU STÁVÁ NEPRODEJNÝ- no a já bych pak mohl mít more štístko, kdybyste mi ho prodali ze slevou třeba za 30.000,- Kč. NJN VYSTŘELIT NA MĚSÍC NÁS GÁDŽOVÉ NEMŮŽETĚ:-D

Odvěká záhada a můj blbej kluk

Tak kluk dyž přišel ze zvláštní-teda speciální školy, tak ma začal točiť: vraj esti bylo první vejce nebo slepice. No poslal som ho do prdele a šel na pivo. Tam som přemýšlel o tej nerešitelnej kokotině a prišel na to, že některé věci prostě nedokáže rozmotat ani tak chytrý Róm, ako je more_stistko. A navíc, pozritě na toto: 1. Demokracie je vláda lidu nebo v demokracii nevládne lid, ale kapitál, který po staletí zotročuje národy??/// 2. Prvopočátek všeho je myšlenka-jak nám vnucují flanďáci podle BIBLE nebo je prvotní hmota a pak vědomí-jak pravil Marx? Tak a včil mudrujťe vy gádžové přechytralí.

Ako som našel díru v pojetí veřejné ekonomiky

Protože som hledal díru na ČSFD, ale tyhle distingované, filmu rádobyznalé  bílé kurvy místo šukání dřepí u TV a nechtějí mého černého kokota do své kundy, tak som hledal jinou díru a jednu som přeca len našiel.. No tak som zjistil, že vlastně nemusím platit žádné daně. Mám more velké štístko, že existuje tzv. nevylučitelnost například rómského jednotlivca ze spotřeby, tedy že dyž já cigán nebudu nikdy platit daně na veřejný sektor, nič sa neděje, protože nikdo nedokáže vypnuť veřejné osvětlení, dyž pod nim projdu já a zase ho zapnúť, dyž budou procházet lidé, kteří po celý svůj zkurvený život otrocky řádně platí. Nebo třebas požárnící nemohou odmítnout mi na účet státu hasit dům, byt nebo hořící auto, policajti mi nemohou odmítnout pomoc atd. Takže platit nebuděm nikdy, protože přece němám ani na jídlo pro své děci-ale to už je notoricky známa vec:-D

Ako Babiš s Okamurou chtějí do politiky

No tak já som členem politíckej strany - ROI=Romská občanská iniciatíva. Bílý gádža mi říkají, že vraj jsem kouřil čuráka JUDr. Emilu Ščukovi, co kdysi přece prohlásil: „Cikáni je označení deklasované ...atd. Teď som čital, že velcí vytvářeči pracovných míst chtějú do politýky. No ja mám z Babiše a z jeho strany Ano 2011 husí kožu a dyž slyším název Okamurovi strany Hnutí Úsvit přímé demokracie, tak mi to zní jako sekta parcifala Dvorskýho. No obou sa moc bojím, protože enom chtějí z každé jedné koruny vytěžit maximální zisk A CHYBÍ JIM K TOMU UŽ JEN POLITICKÁ MOC, tak nevím, čo chcú udělat pro obyčejný lid. Eště bych navrhoval politiky - Pavlíčka Tykače, Zdeněčka Bakalu, Petříčka Kellnera a další potřebné odborníky, kteří to s námi budou chtít určitě myslet dobře. No čehúúni, abyste nakonec něsplakali nad výdělkem podobně, ako keď stě volili veverky vy tupci český!!!

Ako so mnú vyjebala jedna dylina bílá

Včera som sa sfetil po heráku, máme varnu v garáži, tak něco mi dajů za hlídání a roznášku. Kolem půlnoci som šol hrať bedny, ale mnoho som nevládzal. A vidím stáť bílou holku-ále už od pohledu socka, idu k ní a že esli mi dá zašukať, no ona stójí a čumí. Tak som ji po pár slovoch popadol a v trávě som ji znásilnil. No ona sa postavila a upravovala si sukni a řekla mi "Ty čuráku jeden  černej!!" Já dostal vztek, tak jí na to povídám: "Až se ti to narodí, tak si tomu říkej třebás Pepíčku". A ta kurva mi na to odpověděla:" A až se to narodí tobě černá hubo, tak si tomu říkej třeba syfílis". Kurva, vo mňa by sa krve nědořezal. Tak teď budu stále čumeť pri chcaní, ve sprše i snad kurva před mrdánim na svého kokóta, estli mňa ta kurva česká fakt nenakazila.

Něchtě si ty nejáápne poznámky!!!

Tak som dostal zprávu, že čo by se stalo, dyby si vraj pan Kocáb s panem Uhlem  vzali zopár nás-slušných cigánov k sobě domů, a  dyby čtyři takýko cigáni včele so mnou svýma čérnyma,  zasýflenýma kokótma pořádně ZJEZDILI KUNDU paní Abbásové a dceři nebo vnučce pana Uhla. No já bych mal more štístko, protože bych rychle utekl ako první, lebo kolikrát som takle utëkl, dyž som kradol,  aby mě policájti nechytli. Akurát bych se bát toho DNA, čo furt u soudu gádžové řeší.

Našmines tedžan ándre - letiště aj naša ulice

No tak zme my-Romové rozhodli, že na počesť dobrému úmyslu nášho bývalého pána prezidenta V.H. chceme navrhnúť poslanecké sněmovně, až se to tam prestaně mlít, aby našu ulicu Matiční přejmenovali podobně ako Havlovo letiště,  na Havlovu ulicu na počest tomu všemu snažení tedy v BOJI PROTI RASÍZMU. Já myslím, že to je dobrý počin pro všechny slušné lidi, čo sa zaslúžily o to,  aby rasízmus němal v našem děmokratickém svrchovaném státě navrch!!! Ľudia ďakujeme!

Můj romský medailonek pro vás gádža

Romale sam lošale, hoj amen šunen. Irinen amenge, so kamen te šunen andro O Roma vakeren. Romale irinen ada šuniben predal tumende.

Mějte se moc pěkně.

Romale but bacht te sasťipen. 

Klidný večer vám přeje more_stístko

"O Roma vakeren" - aneb nad dopisy štvavých gádžú

Protože mi tady v ČSFD pisátě kokoťárny, týkající se Matiční ulice v Kr. Brezně v Ústí, tak tady je chronológickej prehliad čo sa tam tehdá uďiálo:

 

1993 a 1994 - Neštěmická radnice opravuje dva domy v Matiční ulici a stěhuje tam neplatiče nájemného - tedy konkrétně nás CIGÁNOV z městského obvodu.
duben 1998 - Obyvatelé - konkrétně gádžovští čehúúni sepisují petici, v níž žádají vedení města, aby zasáhlo proti nepořádku, bordelu a hluku tamních cikánů.
květen 1998 - Primátor Ladislav Hruška slibuje obyvatelům, že mezi jejich domky a neplatiči ALESPOŇ nechá město postavit čtyřmetrovou stěnu. I když rómáci stejně škodili obyčejným lidem dál, protože házeli odpadky přes tu zeď , ochcávali rohy domů slušných lidí, vykrádali je, mlátili a okrádali jejich malé děti atd.
červen 1998 - Primátor Romům slibuje, že pokud udrží pořádek, město záměr postavit zeď přehodnotí. Ale musí vidět výsledky snahy Rómů o napravení se-aby žili jako slušní občané ČR, když mají ty české občanky kurva!
září 1998 - Neštěmická radnice rozhodne, že místo zdi postaví metr osmdesát vysoký keramický plot. Aby zme si MY RÓMOVÉ nepřipadali jako v separaci, jako v nějakým ghettu nebo lágru, aby zme byli za keramickou průhlednou zdí jako rybičky v akváriu.
říjen 1998 - Vládní zmocněnec pro lidská práva Petr Uhl říká, že by vláda měla kontroverzní plot zakázat, zrušil, zbourat a primátora za toto rozhodnutí nejlépe exemplárně potrestat!!  Prezident Havel viní primátora Hrušku z rasismu, Hruška žádá omluvu.
prosinec 1998 - Havel navštěvuje Matiční ulici a slíbuje veliké peníze na studii, která posoudí situaci rodin nás Rómů.
březen 1999 - Občanské sdružení z Matiční ulice Romská duha podepisuje dohodu, v níž souhlasí se stavbou plotu.
duben 1999 - Začíná stavba prvního pískoviště. Romská duha najednou odvolává podpisy, a naopak píše petici proti plotu-prý mají všeci Rómáci dostat od Ústí nad Labem finanční odškodnění v řádech desítek tisíc korun na rodínu. Rómský "právníci" apelovali - nebuďte blbéé, veď dostanětě veliké peniaze za toto, čo sleduje celá Evropa, veď tusa porušujú ľudská práva-nesúhlastě!!Primátor požaduje po premiérovi, aby odvolal Uhla za jeho výroky z funkce. JENŽE UŽ JE POZDĚ, SITUACI SLEDUJÍ ODBORNÍCI NA LIDSKÁ PRÁVA Z EVROPY A Z AMERIKY!
květen 1999 - Vláda rozhoduje, že zastaví plán na stavbu plotu. Jenže nemá příslušné kompetence. Rómáci a slušní trpící lidé v předmětné lokalitě, co teď?????
srpen 1999 - Přednosta okresního úřadu Leoš Nergl zrušil vyjádření stavebního odboru k ohlášce s tím, že na stavbu plotu je nutné stavební povolení. Mimo jiné tvrdil, že stavba může ohrozit kořínky stromů. Zkoušeli to nějak nerasově vyřešit jinoou cestou, protože čuchali PROBLÉM. Magistrát ALE jeho krok jako nezákonný odmítl.
říjen 1999 - Stavební firma zbourala železný plot a začala stavět nový, keramický. Přestože byl jednou téměř rozebrán a defaccto ROZKRADEN, 12. října se jej dělníkům za asistence městské policie podařilo za pouhých čtrnáct hodin postavit=VIDÍTĚ?? TU JE NÁZORNÝ PŘÍKLAD rasízmu, STAVĚLI RYCHLE, PROTOŽE SE NÁS SMRADLAVÝCH ZLODĚJSKÝCH CIKÁNŮ CHTĚLI RÝÝCHLE ZBAVIŤ!
říjen 1999 - Těsně po dostavení plotu přišlo od Evropské unie doporučení, aby se problém "Matiční" neprodleně řešil. Starosta Neštěmic Pavel Tošovský však řekl, že i kdyby jim přednosta nařídil plot zbourat, radnice neposlechne.

Později místo navštívil POHÁDKÁŘ p. Kocáb s televizí, aby natočil líbivý pořad, aby po natáčení odjel a už se tam nikdy nevrátil.

 

=================================================================================

Ptátě se gádžové aká je situace nyní?

Dnes je 40% Romů z Matiční zavřených, 20% Romů je na pohybu po celé ČR a v cizině (Anglie atd.), protože se nacházejí v celostátním pátrání pro různé prohřešky proti zákonu, 20% bylo nabídnuto náhradní bydlení, jiní odešli do Chánova u MOSTU a zbytek se rozptýlil po Ústí nad Labem. Žádný cikán se v domech už MOC nezdržuje a víte PROČ?  PROTOŽE ZŮSTALY POUZE STATICKY NARUŠENÉ A HLAVNĚ HOLÉ STĚNY BEZ ŽELEZA A JINÝCH KOVŮ, TAKŽE SE TAM JIŽ NIC NEDÁ UKRÁST A ODVÉST DO ZASTAVÁRNY NEBO DO ŠROTU. SLÁVA EVROPSKÉ UNII, KTERÁ SITUACI VYŘEŠILA KU PROSPĚCHU VŠECH!!! tAKŽE MÁM MORE ŠTÍSTKO ŽE Som cikán a říkám  zaplať pánbůh - stejně, jak říkala JOLANDA.

"O Roma vakeren" - aneb nad dopisy štvavých gádžú

Eslipak uníknu hrobníkovi z lopaty aneb naděje umírá první?

Tak som zjistil, že ve středu musím sůrně sledovat televizi!!! Dočetl som sa totiž, že vraj ODS a TOP 09 za svojej vlády nestihli zrušit ještě minimálně 1/3 českých věznic a navíc, že sa zruší ty těžké žaláře s největší ostrahou. No ja ako recidívista bych šel do nejtěžší nápravnej skupíny, takže bych malcez děň ako cigán eště větší buzeráciu od bachárov v rámci zostrenného dozoru a v noci kouřil čuráky basmanom. Veď to je porušovanie ľudských práv gádžovia! Tak ja terezky držím moc moc palce dobrotivej paní Němcovej, osvícenému donu Pepému-tedy panu Kubovi, milému pankovi Bendovi, oduševnělému panu Kuberovi a hlavně našmu najlepšiemu ministru financí všech dob panu Kalouskovi, aby toho Zemána koněčně previezli a boli zas vo vládě! Pak budu mít more štístko, že s mojím rejstríkom trestů nebuděm tolik trpět nebo že ma třebas nakonec ani nezavrú a v rámci úspor buděm mať len domácí vězení a buděm mocť vyrážať každú noc krásť :-) Takže mi zmrdský gádžovia držťe moc moc palce, aby sa všeci dobrý politíci pravice vrátili včas z ciziny z dovolených a ve středu 7. 8. 2013 svorně hlasovali proti Rusnokovi. Veď je to pre našu společnú dobrú věc:-)

Ako som udělal radost kurátorke

Včera som bol u svojej kurátorky pre dospělých, to je taková pizda, čo pracuje na probačnej a mediačnej službe a u kterej se ja musím hlásiť, ako že som v pohodě, že někradom a něnisom na pohybe a tak. Mal som more štístko, protože tam dělá kurátora jeden gadžovsky kokot, ktorého som nechcel a ktorý má na starosti basmanov od písmene G až do Z.  No a ta moja kurátorka se tremi tituly a kterú bych opíchal,  dělala chytrú, že čo ako robím, keď nič nerobím a kděsi čosi. No ja som jí řekl, že som dal na slova soudkyně, abych sa venoval internetu a že som na ČSFD, že tam hodnotím filmy a že si rozšírujem obzory. Tvárila se tak nadšeně, ako by měla v pochve zasunuté dva tučné robertky a venušiny kuličky navrch. Napísala do lejster k posudku zopár vet a ja bol rád, že máme obidva radosť.

Ako som vyzrál nad gamblerstvím

Rád hrajem bedny, no čo vy kokótí český, to je moja vec, nie? No včera som němal kurva žádné more štístko a prehrál šecky peniaze, ktoré si stará priniesla z úradu na děci. Čo s tým? Inu, poslal som starů, ať táhně na polícii na obvod v Kladně a nahlásí tam, že bola okraděná nějakým feťáckým gádžem. Ukázala jim ruku a na ní zarudlý šrám, to som jí dal cez píču, když som sa vrátil namrdaný z hospody a ona píčovala na mňa, že de mám prachy. No a policajti zavoláli dajakého vyšetrovatěla, že je to loupež. A staré som kladol na srdce, aby si hlavně od beng vzala kopiu tej její výpovedi. No a tak máme papír doma a zítra, t.j. v pondělí půjdu já, stará a naše čtyři děci na sociálku s tým papierom, že nám ukradli 20.000,- Kč, čo malo poslúžiť na naše živobytí a na tom úradě nám na základě výpovědi mé staré dajú nových 20.000,- Kč. Takže je vlastně fajn, že hrajem bedny, alespoň príděm na iné myšlienky a rodina tolik nětrpí.

Ako som zapójil svoju geniálnu hlavu...

Tak som si konečně sadol v hospodě a poprosil som pingla o jeden papírek a túžku. Chcel som vedieť, kedy doženěm trio rychloklikajúcich magórov a prišol som na toto. Keď já si prestaněm honit brčála, prestaněm chodiť ven krásť, prodávať piko-hero-tri-pi-pi-pi, jak tomu říkali ti kokóti v perníkový věži, tak bych měl mít Dršáňa40 cirká za 4 mesiace, LEBO gádžo pozeraj:

 

30 dňou x 200 = 6000 hodnocení, takže i průměrný Rom na papírku spočítá, že za 4 mesiace buděm mať 24000 hodnocení a keď vytrvám, tak mi dršaň nečuchne ani k prdeli! Takže mi gádžové držtě palce, abych mal MORE ŠTÍSTKO a nězatvorili ma dřív, než sa dílko podarí!!

Ako sa dá robiť propaganda i na ČSFD

No tak som zase čítal zopár komentov k roznym filmov a z celé mozaiky vybírám třebás ty na majóra Zemana. Tento banálny seriál dokázal rozdělit lidi na dvě skupiny. Jedni, čo sa jim to líbí a druzí, čo do toho tahajú politiku. Po všem možném snažení, aby bol seriál mezi beznadějnom odpadom a se zapojením všech vašich mulťákových účtů, ze kterých dáváte ODPAD! sa drží kolem 50% a v prvej stovce oblíbených seriálov. K tomu sa dá povedať len tolik, že ať se Lima, Tosim a všichni další "multiodborníci filmu" kósnú vzteky do prdéle. Slabý, nevyvážený, propagandistický, manipulatívny a eštébácky seriál a on se luďjam líbí, že? Čím to je? Možno začnem odjínud. Od sametu uplynulo 20 let, to je doba, za kterú vyrostě celá jedna generace ROMOV i GÁDŽOU. Je to i polovina doby, kdy byl v Českoslovesku búdován tzv. reálny socializmus. Dvacet let je prostě DOST dlouhá doba, abychom se začali ptáť, zda tu u nás máme to, čo zme chceli. Pokud človek vyjádří jeden výstižný pocit, tak je to hluboké rozčarování.  Absurdistán 1 komoušský byl nahrazen absurdistánem 2 mocensky zlodějským, lobbisticky mafiánským  a politicky zločineckým, ktorý našel DŮMYSLNÝ způsob jak zo spojitých nádob veřejných financí odčerpávat na úkor veřejného sektoru peniaze obyčajných ludí s tvrzením, že to je vlastně vinou kríze a tyto peniaze si PAK V KLÍDU bezostýšně rozdělúvať mezi sobou do vlastných kapes. Nabízí se tedy otázka , zda je lepší volit zjevně špatnou pravici než jakoukoliv levici. A možná, že obyčejný major Zeman bude nakonec obyčejným lidem blíž než kvanta mozkovymývacích seriálů hlavně  ameríckej produkce.

Ako som vyťažil z minima maximum

Áno, je mi na KOKOT, že němohu cestúvať, veď němám na to peniaze a robota nenie. Ale vymysleli jsme dobrú vec. Keď odjede Rom z rasiztických dovodou do Anglie a pobudě tam pol roku až rok, tak až sa vratá do Čiech, tak mu tady doplaťjá za 12 mesiacov všechny davky aj pridavky, takže má i 200.000 klackov i vjacej podle bambulíkov kolik ich má nie a ještě to, čo si nakrádol. V tomto je demokrácia dobra vec.

Zaháda s dávkami pre Romov - dříve a nyní

Mnohokrát sa ma ľudia ptajú, že prečo máme my Romovja tolik štěstíčka more, že máme prašule od státu teď a mali jsme je i za komarov. No a já sa potutelně smejem a nechávam ty zkurvený gádža v milosrdném nevědomí. Vám to ale objasním, protože mám zrovna teď dobrú naladu, než mi je tu ty kokoťja z čsfd pokurvý dajakou pribĹblou zpravičkou. Tak tedy, za komarov je to jasné, prachy boly na všechno, akurát sa nežrali banány lebo něboly a ta komunistickaja smetánka sa léčila v Sanopsech a vystavovali len někomu doložky najvyšiech výhod, no nič, teď je mi na KOKOT, že možem do ciziny, keď němám ani na žrádlo-veď proto také kraděm. Možu za to gádža, protože nás romy nikde nezaměstnajú, lebo jim tam všechno ukradněme. Tak abych sa vrátil k situácii proč teď máme tolik dávok. No je to prosté, pretože kdyby nie, tak vyrazíme na Prahu drancúvať a rabovať luxusné obchody, které tam majú manželky politiků, čo sedia za prachy čehúnov a vymyšlajú zakóny pro seba v parlamentě. To si kuřtě, že už jsme boli pripravený, že jim rozsekáme výlohy, veď chceme len jídlo pre naše hladové děci!!! Ale stejně my- Romové s tým vaším pragocentríízmem vyjebeme vy gádžové jedni  zasraní!!!

Ako sa po revolúcii prekopalo IQ

Za komárov vraj ľudia s IQ 70 a meněj boli šťastní, patrim mezi ně JÁ!, asi 3/4 ludí, čo vraj volili aligátora Zemána a Milouš Jakeš, ktorý rozkopal Prágl, neboť údajně tam hledal své maturitní vysvědčení. Áno, my Romovia zme sa mali dobre i teď sa máme kvoli dáfkam. No veď slovák ako poleno Gustáv Husák s iQ možno o 2 body nad Miloušem nechal přestěhúvať 5000 romských rodin do Čiech ze slovače, protože to bylo fašistické, tak nás tam Hitler nevymígal. No a tak jsme u čehúnov. Teď po revolúcii prišol pánko Klaus, který rád krom tenisu aj sázel na koně s panom Koženým, ktorý měl podle něj IQ jako Einstein, protože dokázal vymyslet vytunelovanie Harwarskych fondou a tym napáliť duoverivé čehúny, čo mali těch bratru ať něžeriem 70-99 IQ. Tak tedy opravdová schopnost  vydělať podstivú cestů není znak šikovnosti a výšky IQ, ale spíš umění druhého oblafnúť, elegantně okrásť, udělat pojišťovací podvod velikého rozsahu, vyvést prašule z eráru a tak dále. To je totiž fascinační znak novodobého vidění schopnosti jednotlivce, ktorý tak udivoval zmrdskýho kokota, který to u nás zavedl a tiše toleroval-Klausa. NO a pak sa divíme, že preferencie zlodějské ODS idú tak rapídně dole, dyž ty lidé s IQ 70 prestáli být blbé a přestali ty vlky v rouše beránčím voliť?

Ako som musel použiť slovník jazyka českého

Dostal jsem do pošty pár peprných řádků od již níže zmíněného kokota, čo si hrdo říká Fr, ve kterých mi zarobil přednášku o tom, kdy lze použít slůvko podmět a kdy podnět. Lebo som Róm, tak viem o češtině chuja. Vyzeral som ako somár, tak som siahol po slovníku a společně s překladačom a netom jsem mu odopsal.

 

od Fr (hodnocení, komentáře, vzájemné zprávy)
hovno ... naučil jsem jednoho cigána něco z češtiny - a to na tuhle republiku není málo! A ty nejseš Rom, páč ty vo sobě říkaj že jsou CIGÁNI (a jsou na to hrdí!)! Ty jsi vobyčejnej kokot, kterej si tady na něco hraje a snaží se bejt zajímavej. Bohužel sis vybral špatnou osobu, chvíli, den, rok, století....Škoda, že všemu nerozumíš - ale s tím jsme už začali....
že mám 243 bodů? Díky, ale to jsou věci, který nesleduju. Víš, MY intelektuálové máme oblibu (či neoblibu) v píči (to není ani skrytá nadávka tvým směrem), to je prostě sprostý slovo, který rád používám. (pak ještě vole, hovado - napsal bych i kokot, ale to by sis myslel, žes mě ho naučil). A bavit se (nejen s tebou) o hodnocení - soráč, ale to je ztráta času. Protože TY FURT NIC NECHÁPEŠ. Nechápeš nejen smysl CSFD, ale ani smysl života. Ty jsi jen prázdná nádoba, která, když se ocitne mezi plnejma, začne je ničit, protože jsou jiný, než vona. Ty patříš o 50 let zpět, do éry rudých zmrdů, nebo do Severní Koreje. Užívej si vymoženosti kapitalismu, protože za komančů lidi s IQ 70 (a míň) byli rádi, že jsou rádi. Howgh.

 

No já more_stistko vzal do pracek slovník a translaterem a odepsal som mu zhruba toto:

Je vidět, že máš kecavou a nechce se ti chcípat. Tak tedy vezmu překladač a přeložím ti to, co mám na srdci z romštiny do češtiny, abych nevypadal jako analfabet. Abych se vrátil k tvým bodům viz. 243. Sleduješ to a těší Tě, že jsi opticky jako na výsluní, ale dřepět na prdeli u compu, dělat tupě účty a pak u každého z nich ládovat hodnocení nad 500, dávat si idiotsky infantilně znějící nick Fr u všech takto vytvořených nicků do přátel kvůli posranejm bodům na ČSFD, to zavání malým českým človíčkem a nikoliv životním úspěchem. A máš pravdu, v tomto případě opravdu nechápu smysl ČSFD, kdy jeden člověk se 6000 takto "získanými" body může neoprávněně ovlivnit bodové hodnocení libovolného filmu či seriálu. Je to neetické a nečestné vůči ostatním, kteří navštěvují ČSFD nic netušíce, aby se informovali o určitých kvalitách oněch filmů. Že toto vůbec jde velice dle mého soudu diskredituje vypovídající hodnotu vašeho rádoby intelektuálního hodnocení. Ale jestli si myslíš, že je to úspěch, tak si to mysli i nadále, já ti to vyvracet nebudu.

 

Kdybych měl tu možnost, tak vám já-nechápající smradlavej cigán, prolustruju veškeré nicky zde vytvořené a garantuji ti, že vím jistě, že bych se smíchy neudržel, jací jste tu lumpové. Ale možná to je zakořeněné v současných lidech, mezi které patříš i ty, dle toho, jak se k nim hrdě hlásíš. Podvádění, zlodějny a další atributy pokřivenosti charakterů je přece výsadou současných "schopných" lidí. O tom nás už kupříkladu lidé z ODS nejednou přesvědčili. Takže jestli mi chceš být opravdu příkladem, tak bych se být tebou vysral na Severní Koreu a snažil bych se řídit etickým kodexem, který máš snad, jak pevně věřím, ukrytý někde uvnitř tvé černé duše. Je mi jasné, že IP adresy všech tvých /vašich/ mulťáků nerozklíčuju, ale snad se chytneš za frňák a něco si z toho, co jsem napsal, snad odneseš, aby ses alespoň nemusel stydět, když se ráno podíváš na svůj prohnanej ksicht do zrcadla. P.S.- Některé "vymoženosti kapitalismu" bych s chutí nakopal do prdele - stejně jako tebe MORE.

===============================================================================================

Ako prijel do ÚL pan Úhl kvoli rasízmu!!!

Dyž som bol v celostátnom pátrání, protože jsem nenastoupil do VTOS (rozuměj zkurvený gádžo VTOS=výkon trestu odnětí svobody), tág som býval u bratronca v Matiční v Ústí n/L a zrovna tam gádžové stavěli tu zeď. Tak jsme udělali domobranu na ochranu zájmov Romov a přijel Ńákej šišlavej dědek, Albína Grundzová řikála, že je to ňákej Petr UHL nebo co,  no a ten řek, aby zeď demontováli. Přes den jí dali preč a přez noc zase stála.  Byl tam taky Kocáb s Lejlou Abbásovou a dávali nám za právdu. Byli hodní, nechávali sa rúzně nahrávat pro televízii. No a když televize odjela a já je zval na kafe s buchtou (jako bábovkou ne na píchání buchta), tak řekli, že už musej rychle jet do Prahy, asi němali chuť. No a pak tam přišel starosta a vyvlastňoval tři rodinný baráky, že prej se vedle nás nedá žiť. Ty kúrvy český co si myslitě???? Veď zme taky lidi a něnisme prašivý!!!! No a pak nabídl jeden rodinný dům za simbolickú 1,- Kč Petrovi Úhlovi, že vraj aby si to zkúúsil bydlet v baráku 50 metrů od ulice Matiční, ale Uhl říkal, že musí byť v Praze, tak odjel a už jsme ho tam nikdy, nikdy, nikdy, nikdo neviděli.

P.S. - Gádžové zajebanííí, nehrajtě strielací hru "Mrtvej cigán-dobrej cigán", lebo je to neetické!!!

Ako prijel do ÚL pan Úhl  kvoli rasízmu!!!