Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Dobrodružný
  • Krimi

Recenze (7)

plakát

Panství Downton (2019) 

Sám film docela dobrý, ale.  Příšerný dabing! Nemyslím zrovna výkony, ale hlavně překlad, způsob vyjadřování a nahrazení původních hlasů - např. hluboký pisklavým. Odfláknuté, nepřipravené, rychlokvašné. Ten, kdo za to může, nikdy původní seriál neviděl! Tady šlo o rychlé prachy na úkor kvality. Škoda!

plakát

Teorie tygra (2016) 

Nemám, co vytknout. Herecké výkony na lvy.

plakát

Decibely lásky (2016) odpad!

Bez děje, bez návaznosti, bez myšlenky ... muzika dobrá, ale ty idiotské texty! I FUJ! BrianStorker to vystihl úplně přesně. Jen Horvymu jsem toho jeho popeláře věřila. Ještěže v kině měli popcorn. :-(

plakát

Lída Baarová (2016) 

Kristovanoho! Co to je??? Indiana Jones po česku... ne, po renčovsku! Jestli to měla být obrazová parodie na akční filmy a životopisy včetně obr-hudby, tak jo. Že si k tomu Renč vybral zrovna Baarovou, mě dost mrzí, protože ta je jinak hodně zajímavým tématem. Nicméně paní Procházková jako stará Lída byla uvěřitelně výborná a stejně se mi líbila Lenka Vlasáková jako Magda. (Ještěže v kině prodávají popcorn.)

plakát

Osm hrozných (2015) 

František tarantulina nejsem, je to pako, ale dokumenty o přírodě můžu stejně jako sledování vánice z teplíčka. K tomu spousta červeně pro kontrast - lahoda pro oko :-). Při morální připravenosti na délku to lze dát a ještě se i dost pobavit.

plakát

Jeden musí z kola ven (2011) 

Za dvě hoďky jsem sice pochopila, vocogou, ale nebyla jsem s to pochopit, jak k rozluštění rozvláčný Gary s koženou tváří vlastně dospěl. Hvězdně obsazený film pro trpělivé, soustředěné, špionážně nadšené a pro čt 2. Takmer mi je mne ľúto... :-)

plakát

Kobry a užovky (2015) 

Hádkové jsou přesní a skvělí. Ale celkově je to "český film" (jinak "španělská vesnice") - takové nějaké načaté a nedotažené...