Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Sci-Fi
  • Animovaný

Recenze (36)

plakát

Anihilace (2018) 

tyhle natahovaný rádoby scifi nemám rád, byť se herci snažili, tak výsledek je nudný a nedomrlý. Scénář se měl více zaměřit na děj a obsah, než na rádoby nerdské rozbory ptákovin ve flashback provedení. Asi je to aktuálně nový styl Holywoodu - nudit za nízké náklady s velkým ziskem. Interstelar nebo Příchozí využily potenciál mnohem lépe. Navíc Natálka jako vojanda, to už přehánějí s tou všestraností herců - málem se zlomila, když tahala lehkou M16 případně M4.

plakát

Anthropoid (2016) 

Zlatá stará česká produkce, výkonostně film pokulhává, něco jakoby natočili Jana Husa jako horníka, který měl na sobě příliš mouru a náhodou bafnul u krbu. Nezáživné, špatně zahrané, dle mého i historické nevěrohodné. Z Čech za protektorátu dělají taneční sál. Prostě neštěstí.

plakát

Budoucnost nejistá (2013) 

Očekávání naprosto nenaplňuje. Hysterie, náhlé prozření teenegera, blbost matky, která opouští děti v nejnevhodnějším okamžiku, ačkoliv má přímý přístup k informacím o blížícím se válečném konfliktu. Scénář, dialogy a sociální provázanosti protagonistů jsou naprosto ohrané, nezáživné. Děsuplné scény jsou spíše vysměchem.

plakát

Den blbec (2014) 

Svěží náhled na možný vývoj našich životů pokud nejsme spokojeni. Dobrý scénář, slušné hlášky a několik vtipných scének. Akorát urážku Škodovek si mohli odpustit, ale pokud to vynechám, tak jsem se bavil

plakát

Elle (2016) odpad!

Rozblemcnuté okecávací scény, nic nevypovídající o jednom z hlavních témat. Stárnoucí bohatá žena, manažerka, bez chlapa, bez skrupulí obtáhne co najde a pak to klidně v rámci své nápravy napráská protějšku obtahovaného. Ničí syna, bývalého manžela, vše co jí stojí v její ať záporné či kladné cestě. Vše musí shořet pro její dobro. Hnusně natočený hnus o hnusu. Zabitý čas !!!!!!

plakát

Hořící keř (2013) (TV film) 

Sice mi odhalil některé zajímavé momenty, o kterých jsem nic nevědě, ale pojetí bylo příliš jednostranné, tak jako většina aktuální produkce z tohoto období. Kamerou, scénářem a jednostranností mě donutil uvolnit místo na disku pro další filmy pomocí tlačítka "Delete".

plakát

Chvilky (2018) odpad!

pokud máte rádi typ filmů pro spaní, kdy čekáte na nějaký vývoj nebo vůbec smysl, a nic nepřichází a z ničeho nic titulky, tak je to přesně pro vás. Za mě nuda na n-tou

plakát

Jericho (2006) (seriál) 

naprosto rozmatlaná oslavná ptákovina, pevně doufám, že tento seriál nebude nikdo brát jako směrodatný pro podobné situace, protože je to srovnatelné pouze se seriály ze 60.-80. let o partyzánech a navíc s naprosto nepřehlednou politickou konspirací. Např. v několika tisícovém městečku se najde jeden doktor a to ještě jen taktak, právníci vymřeli, vojáci s bojovou zkušeností ( a právě v USA :D ), aby ukázali bojovou taktiku, atd. atd. Vše se dalo zkomprimovat do cca 3 dílů, ale co hlavně naštve je ten neustálý heroismus opravdu rovnocenný ruským válečným hrdinům.

plakát

Jupiter vychází (2015) 

Ukázka možností počítačové animace, příšerné herecké výkony a to všech, i když ti animovaní za to nemůžou, scénář z rohu do rohu, no prostě jako poslední dobou obvyklé americké pojetí - pojďme co nejdráže zmrvit zajímavou myšlenku. Bojové scény oživené krasobruslením na inlinech je navýsost trapné. Jinak téma sklizně a jejího odůvodnění mě z celého filmu zaujalo nejvíce. Ale bez posunu vpřed bych asi nedokoukal.

plakát

Kobry a užovky (2015) 

Tleskám Hádkům, oba zahráli naprosto skvěle. Scénář prošel vývojem přirozeně s vtipností a dramatičností a myslím, že film stojí za shlédnutí.