Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Animovaný

Obsahy (4)

Archer

Archer (2009) (seriál)

Archer je velice pohledný agent slavné tajné služby ISIS. A pilný. Při pohledu na jeho vládní účet, ze kterého čerpá prostředky na plnění svých misí, je zřejmé, že je aktivnější než James Bond. A koho by zajímaly takové nepodstatné detaily, jako že agentem je jen proto, že jeho úzkostlivá maminka je šéfkou celé ISIS a všechny ty peníze z kapes daňových poplatníků utratí Archer za hotely, děvky a chlast. Hlavně že dovede ze všech průšvihů s odřenýma ušima vybruslit.

Hardy Men, The

Hardy Men, The (2015)

Tento snímek navazuje na detektivky Hardy Boys, které vycházely už od roku 1927. Dva bratři, Joe a Frank, v nich řešili zapeklité případy, z nichž se některé dočkaly i televizního zpracování. V nejnovějším filmu Shawna Levyho uvidíme jakési "Hardy Boys po dvaceti letech". Nyní dospělí Joe a Frank se navzájem odcizili, ale budou nuceni ještě jednou spojit své síly, aby vyřešili svůj poslední případ.

Imaginárium Dr. Parnasse

Imaginárium Dr. Parnasse (2009)

Film Terryho Gilliama vypráví o cestování divadelní skupiny vedené doktorem Parnassem (Christopher Plummer), který se prostřednictvím smlouvy s ďáblem (Tom Waits) stal nesmrtelným. Divadelní skupina nabízí svým divákům neobyčejný zážitek. Každý, kdo má odvahu, může projít magickým zrcadlem do hlubin své vlastní představivosti. A právě s pomocí tohoto zrcadla a své věrné skupiny musí doktor Parnassus zachránit svou dceru Valentinu (Lily Cole), kterou si ďábel hodlá vzít v den jejich šestnáctých narozenin jako odměnu.

To se stává

To se stává (2009)

Patnáctiletý Billy Conway se stane svědkem tragické nehody, která ještě více naruší už tak hodně dysfunkční vztahy v rodině Conwayů, žijící na krásném a upraveném americkém předměstí. Jenže nehody se prostě stávají a tak se rodina plná rozdílných charakterů musí opět stmelit. A ne náhodou bude oním tmelem právě malý Billy.

Reklama