Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Dokumentární
  • Drama
  • Komedie
  • Animovaný

Recenze (351)

plakát

Orphan (2009) 

Jeden z absolutně nejlepších thrillerů jaké jsem kdy viděl. Výborný námět, výborní herci, výborná atmosféra, vysoké napětí a hodně emocí. Není třeba nic dodávat.

plakát

Hitlerovi muži (1996) (seriál) 

Naprosto luxusní dokument, který ukazuje, jak má perfektní dokument vypadat. Nedá se vytknout ani písmenko.

plakát

Chappie (2015) 

Tak tohle je pecka. Film plný akce a do toho infantilní bojový robot se svýma hláškama. Spoiler-Zpřeláme hlavnímu padouchovi všechny kosti v tělě a pak řekne : " Už ti odpouštím, zlý pane. " Navíc trikové anime scény vypadají naprosto přirozeně.

plakát

Teorie velkého třesku (2007) (seriál) 

Po dlouhé době zase perfektní sitcom. Takové trochu jiné Haló haló :-).

plakát

Dálnice vedoucí peklem (2012) (seriál) 

Velmi povedený časosběrný dokument ze života jedné odtahovky. Vlastně je v něm všechno. Krásná technika, prudké svahy, zničené kamiony, zapadlá auta, sněhové bouře, laviny, sesuvy půdy, mráz, prasklá lana, nečekané potíže, mezilidské problémy, rodinné problémy i finanční problémy. Je tam prostě vše, aby se člověk těšil na další díl.

plakát

Rozštěpená země: Frakování (2013) (TV film) 

Velmi zajímavý dokument k aktuální situaci. Tentokrát oceňuji, že je míň technických záležitostí a dokument se spíš soustředí na výpovědi lidí, kterých se to dotýká. je vidět dopad na konkrétního člověka. a globální dopad.

plakát

Poslední let raketoplánu (2011) (TV film) 

Skvělý dokument. Tentokrá mu rád odpustím trochu menší množství informací. Snímek je totiž laděn víc emočně, což si raketoplány i jejich posádky určitě zaslouží.

plakát

Stalingrad (1993) 

Pohled na Stalingradský mlýnek na maso z německé strany. Výborně udělané válečné scény, skvělá atmosféra a propracované postavy dělají ze snímku nejen nadprůměrný válečný film, ale taky výborný psychologický film.

plakát

Smrtonosná zbraň 3 (1992) 

Trojka je lehce jiná, než první dva díly. Ale pořád je výborná a nabušená akcí a humorem.

plakát

Smrtonosná zbraň 2 (1989) 

Dvojka se drží skvělé jedničky jak klíště a vůbec v ničem nezaostává.