Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Akční
  • Dobrodružný

Recenze (5)

plakát

The Titan (2018) 

Produkt zábavního průmyslu o potřebě přežít. Kdo se podobnými nápady zabývá, toho hypotetický příběh s působivou hudbou a barvami vtáhne. Vůle, duše, mysl zvítězily nad hmotou (mind over matter), proto lobotomie nepřichází v úvahu.

plakát

Trapný padesátky (2017) (seriál) 

Dobrý nápad, avšak s příliš mnoho klišé, s nereálnými situacemi a s občasným přehráváním. Dva body také za hudbu, zpěv a zvláštní komorní formát jako mají malé divadelní scény.

plakát

Ein Geheimnis im Dorf - Schwester und Bruder (2016) (TV film) 

Takhle by se žilo v Krkonoších a jiných horských Sudetech, kdyby se jimi neprohnala válka a ruská okupace. Život horské vesnice s nepřetrženými tradicemi a bez násilných změn. Pěkně natočená volná třídílná série.

plakát

Malý Sheldon - Pilot (2017) (epizoda) 

Jediné spojení s TBBT je hlas a vysvětlování velkého Sheldona, co mne občas dost ruší, ale asi je to nutnost. Jinak je to komedie o ůplně něčem jiném než TBBT a mně se líbí. Dobré dětské hlášky, dobré dospělé hlášky zapadá to. Trochu v duchu seriálu Malcom In The Middle s o mnohem víc chytřejším klukem. Malý Sheldom vzhledem a slušňáctvím vypadá jako syn Toma Cruise, což je celkem zajímavý paradox. Matku Sheldona hraje dcera herečky, která hrála matku velkého Sheldona. Není to ideální, protože to někdy vypadá, že přehrává a je těžko říct, jestli je to jen dojem, protože jinde v TV čí filmu tahle herečka tolik vidět není. Dá se na díly dívat náhodně a na přeskáčku, každý je ucelený. Těším se vždy na další.

plakát

Případ pro exorcistu (2015) (seriál) 

Dost skvělých hlášek, dialogy jak na divadle, některé scény zase jak z postarších č/b českých kriminálek, cimbálovka, příběh chce trochu víc trpělivosti a odmnění rozuzlením, mne ta koláž bavila.