Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Dobrodružný
  • Animovaný

Recenze (5)

plakát

Lásky čas (2013) 

Tak dlouho jsem čekala, než ho shlédnu, a nakonec jsem byla zklamaná. Podívala jsem se na božskou Rachel, ale víc nic. Milý příběh, ale žádné novinky.

plakát

Vlk z Wall Street (2013) 

Tleskám. A takhle se okrádají lidé, přátelé. DiCaprio znovu potvrzuje svou výjimečnost v oblasti herce, některé scény opravdu skvělé natočené. Nejvíc fascinující na celém filmu je, že člověk, kterého Leo ztvárnil, opravdu existuje. Tříhodinová komedie, která mi nepřišla vůbec takto dlouhá. Špinavé prachy, sex, drogy, podvody - jen blázen neshlédne.

plakát

Zmizení (2013) 

Místy husí kůže, skvělé chvíle napětí, dobře strávené dvě a půl hodiny, dlouho jsem neshlédla takto dobré krimi. Škoda však konce filmu, ten mě poněkud rozčílil.

plakát

Něžné vlny (2013) 

Nevíte co s večerem a po těžkém dni se Vám nechce příliš přemýšlet? Myšlenkově úplně nenáročný film, s příjemným humorem, který mě chvilkami rozhodně pobavil. Hezky zpracované i pro mladší generace, aby nahlédli do doby Sametové revoluce.

plakát

Justin: Jak se stát rytířem (2013) 

Parádní animovaná pohádka se skvělou hudbou, která nebyla vytvořena v Hollywoodu. Zpracování postav nebylo vůbec špatné a krokodýl s plamenometem místo draka určitě nezklamal. I když je to pohádka určena především pro děti, dokázal jsem se u toho pobavit a určitě doporučuji.