Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Thriller

Recenze (7)

plakát

Země zločinu - Zločin na hranicích (2022) (epizoda) odpad!

Přesně jak píše zde nějaký kolega. Proč to je jak Doktor z hor nebo jiné rakouské seriály? Od prvního okamžiku mám stejný pocit. Proč tam není obsazen žádný sympatický herec nebo herečka? To všichni Rakušané vypadají jak osádka z nádražní restaurace?  Proč je to tak dementní? To autorádio mě výslovně přivádí k šílenství! Takže nejde vysunout audiokazeta, ok, nejde přepnout na rádio, ok , nejde vypnout, nejde ztišit? Proč z nás autor dělá debily? A nebo to je rakouský humor? Tak ten teda fakt nechápu!!!  Jenom doufám že za tohle dostala Česká televize nějaký ohromný sponzorský dar aby se na tom podílela jinak si nedovedu představit proč do tohoto veledíla šli.

plakát

Není čas zemřít (2021) 

Pro mě je D.Craig po G. Lazenbym nejméně sympatickým Bondem . Není to "můj" Bond a nikdy mě neoslovil tolik jako jeho předchůdci.  Takže jsem nic neočekával a nebyl ani zklamaný ani nadšený. Ale třeba úvodní titulky mi přišli hodně super. Na tom je krásně vidět jak se filmové techniky od dob Conneryho změnili. Ve filmu jsou občas dobré "starobondovské" scény ale taky spoustu hluchých nudných míst. V kombinaci s nesympatickým Craigem to prostě na víc než 3. hvězdy být nemůže.

plakát

Kočičí princ (1978) 

Pro mě nejlepší Česká pohádka ! Škoda že je skoro zapomenutá... Sice jsem doma jediný komu se to líbí ale pro mě je to TOP

plakát

Atentát (2015) (seriál) 

Není to žádný zázrak ale oproti jiným "úžasným " seriálům na Nově a Primě je to zlatý. Dost dobře nechápu zdejší většinovou kritiku. Mě to baví, má to děj a spád. Jsou tam samozřejmě různé mouchy,třeba s tou Flashkou. Málem ji kvůli ní zabíjí a pak se na to doma ani nepodivá,nezkopiruje a raději si za... Ale jinak mě to baví rozhodně víc než všelijaké americké detektivní seriály co Nova dává.V Las Vegas, Miami ani v New Yorku nežiju. Žiju v ČR a vím že třeba transportéry předražené byly.Beru to jako filmovou pohádku ale není šprochu aby na něm nebylo pravdy trochu? Prostě na komerční TV to docela ujde. Nevím jestli při tolika dílech to bude pořád zajímavé jako doposud. Protože když všechny případy končí bez viníka, stejně jako v realitě, možná to po 10. dílu bude už nuda s pořád stejným koncem.Ale třeba nás ještě tvůrci překvapí. Je mi jasné že se Skandinávskou detektivkou se to srovnávat nedá. To bych ale na Nově ani nečekal :-)

plakát

Čtvrtá hvězda (2014) (seriál) 

Prostě Bomba! Těším se na každé pondělí .-)

plakát

Formule 1 (1978) 

Poprvé jsem to viděl jako malý kluk na promítání "občanského výboru" v místní restauraci. Už tenkrát to na mě zapůsobilo ,že scény s přejetým pomocným hasičem ,smrt R.Williamsona a havárii Nikiho Laudy jsem si pamatoval dodnes.Dlouho jsem ten film hledal abych se na něj s opravdu velkým časovým odstupem zase podíval. Nedávno se mi to podařilo a byl jsem potěšen. Líbilo se mi to stejně jako tenkrát ! Ta doba byla zvláštním způsobem romantická a v dnešní době až neuvěřitelná.Musel jsem se chvílemi smát při představě ,co by dnešní "bezpečáci" říkali na davy lidí sedících na lešení podél dráhy. Nebo "zahulené" místnosti kde novináři telefonovali výsledky závodů.