Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (38)

plakát

Jak jsem poznal vaši matku (2005) (seriál) 

Parada s necekanym koncem. Barneyho miluje snad kazdy a ja se k tomu davu musim proste pridat! Jeden z mala serialu, na ktery se da koukat porad dokola a dokola.

plakát

Nekonečný příběh (1984) 

Vec, kterou jsem poprve videla az nedavno a naprosto jsem se do ni zamilovala. Byla jsem napnuta, mela jsem strach o oba male chlapce, obrecela jsem smrt kone, rozplyvala jsem se nad Falcem, na konci uronila slzy stesti... Za me obrovska pecka

plakát

Bohemian Rhapsody (2018) 

Vec, ktera mi absolutne zlomila srdce a ja si vybrecela oci a snad vsechny slzy na dva roky dopredu. Jediny spatny, co tenhle film prinesl, jsou 13lete pipiny, ktere najednou miluji Queen (a jeste s A. Lambertem) a znaji We will rock you a We are the champions. Ale film je to nadherny, krasny, cisty, plny lasky, hudby, bolesti a utrpeni. Vlastne I samoty, ktere mel Freddie kolem sebe asi vice nez dost.

plakát

Rock of Ages (2012) 

Co o tomto filmu říci... Dokonalé. Rockery z osmdesátek mám v srdci pevně zakořeněné a proto jsem se těšila až se na tenhle film podívám. Ačkoli nemám ráda Toma Cruise, v tomto filmu zabodoval!

plakát

S láskou, Rosie (2014) 

Pro mně jeden z nejlepších romantických filmů jaký jsem kdy viděla. Četla jsem knížku, která je psaná formou dopisů, emailů, zpráv a bála jsem se filmového ztvárnění. Jakmile jsem zjistila, že role Rosie se ujala Lily Collins, mé obavy zmizely. Láska mezi Rosie a Alexem je tak dokonale podaná, že díky ní snad začnete věřit i na tu skutečnou, opravdovou lásku. Na jednu stranu jsem čekala kýč a ten se nekonal. Navíc! Polovina příběhu se odehrává ve Velké Británii, tak co víc si přát!

plakát

Útěk do divočiny (2007) 

Když jsem prvně viděla tento film, nevěděla jsem zcela nic o člověku jež se jmenuje Christopher McCandless. Po shlédnutí? Chtělo se mi křičet, brečet... Upřímně si troufám tvrdit, že je to jeden z nejlepších filmů, které jsem kdy viděla.

plakát

Gilmorova děvčata (2000) (seriál) 

Jeden z nejlepších seriálů vůbec. Žádný díl se neopakuje, je zábavný, milý. Hlavní postavy, jenž mluví neskutečně rychle a to je něco neuvěřitelně šíleného. Nikdy jsem neviděla nic podobného.

plakát

Sherlock (2010) (seriál) 

A tak jsem tomu propadla jako hromada lidí po celém světě. Baví mě hlášky,Sherlockovo střílení do zdi,když se nudí,baví mne sám Bilbo(ehm..pardon. Watson). Baví mě to celé a mám takový pocit,že si brzy okoušu nehty nedočkavostí. 4 Série je přeci jen pořád daleko..

plakát

Lucy (2014) 

Skvělá záležitost, která donutí k zamyšlení. Opravdu by to tak bylo? Chvílemi "přepapané", spousta chyb, ale stejně. Za mně dávám s klidným srdcem čtyři hvězdy a přiřazuji k oblíbeným filmům.