Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Animovaný
  • Akční
  • Drama
  • Dobrodružný

Recenze (4)

plakát

Cesta jako žádná ze sta (2019) 

Tenhle typ cestování není pro každého, a pro mně tedy rozhodně ne. Dva kluci s fajn nápadem. Hezký a mohlo to být dobrý. Ale film je zvláště pospojován jen z pár zemí, věnuje dlouhé minuty tomu jak jednoho bolí záda, nepřináší žádná fakta nebo zajímavosti o daných místech, porovnání starých a nových fotografií je snad pokaždé jiné. No, pro ty kdo nečekají přílíš cestovatelských komentářů a přijde jim zábavný koukat se na “ty bolavý záda ti vyléčí panák vody, tak pij!”, tak ať na to běží. Pro mně si to spojení s dobrodružstvím Z&H nezaslouží. Absolvovat 64 letů za 6 měsíců, to pro mně není cestování, ale honění počtu destinací. Proč ne, když to někoho baví. Mně ne. :)

plakát

Machři (2010) 

Skvěle jsem se bavil! Začátek byl, pravda, trochu slabší, ale konec mě dostal až mi tekly slzy jak jsem se smál :)

plakát

Počátek (2010) 

Nedostalo mě to asi tak jako ostatní. Nejsem z toho "naprosto vedle" a nemrazí mě z toho... Ale jo, byl to zajímavý film a svou originální hlavní myšlenkou mi připomněl Butterfly Effect, což byl ve své době, co si pamatuju, taky neobvyklý snímek... Nejvíc se mi ovšem líbila hudba, ta byla opravdu fantastická! Takže z těch 4* má ode mě Hans Zimmer min. 2 :)

plakát

Noční rande (2010) 

Po dlouhé době komedie, u které jsem se bavil a nekoukal kolik ještě zbývá času do konce. Ano, občas jsem hodně nenáročný divák a nestydím se za to. Je to svižné, akční a několikrát i hodně vtipné. "Superrychlý" člun na jezeře v parku určitě pobaví nejednoho stejně nenáročného diváka jako já :)