Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Krimi
  • Thriller

Recenze (585)

plakát

Bibliotěkar (2023) (seriál) 

Aleksey Vjazintsev se dozví, že několik knih zapomenutého sovětského spisovatele Gromova má magické vlastnosti. Každá z těchto knih má specifický účinek: vztek, trpělivost, moc, radost, síla, paměť. Různé skupiny čtenářů o ně urputně bojují a vytvářejí tajnou síť knihoven s vlastním kodexem, pravidly a cíli. Zbídačení lékaři a inženýři, bývalí trestanci a policajti, zapomenutí sportovci, novináři, kteří nezapadali do tónu doby – ti všichni našli v Gromovových knihách nový smysl a jsou připraveni za ně zemřít. Vjazincev bude muset hledat nejdůležitější knihu - knihu Význam. (Zdroj IMDb)

plakát

Ponor (2023) 

Dvě sestry se jdou potápět na krásné odlehlé místo. Jedna ze sester je zasažena kamenem a zůstane uvězněna 28 metrů níže. S nebezpečně nízkou úrovní kyslíku a nízkými teplotami je na její sestře, aby bojovala o o její život.

plakát

T.I.M. (2023) 

Protetický inženýr Abi se přestěhuje na venkov, aby pracoval na nejnovějším produktu Integrate Robotic – humanoidní umělé inteligenci zvané TIM – Technologicky. Integrovaný. Sluha. To je tak, když se robot zamiluje do paničky svého pána. Nakonec je to boj o holý život.

plakát

Začátek (2020) odpad!

Kdo zná SJ, tak ví, že tento film je totální kravina.

plakát

Osm hor (2022) odpad!

Nějak jsem to nepochopil, sorry.

plakát

Kandahar (2023) 

Za mě dobrý 👍

plakát

Infiesto (2023) 

Lockdown, zákaz vycházení a hlavní představitelé jako hrdinové bez roušky i v nemocnici? Manžela odvážejí na umělé plíce, ona mu podá ruku, má být v karanténě, ale klidně je dál ve službě bez roušky? Komisařka stále přes obličej lokny, že přes ně neviděla. Ten film by byl stejný i bez zbytečné vsuvky lockdownu. Prostě škoda času.

plakát

Vlna (2015) odpad!

Vážně trapný! Těšil jsem se na drama a dočkal se pohádky. Když mám 10 minut do odjezdu, tak prdím na věci i mobil a utíkám! Když mi ženu ve sklepě smete vlna, tak zavřu dveře a nevolám ji pořád..., když kryt, tak snad stavěnej na to, že v něm bude svítit světlo, i když v něm bude voda.... nebudu zapínat poplach, protože začíná turistická sezóna? Kryt v hotelu, kde se po opadnutí vody venku drží ve sklepě voda! Voda z ledovců a oni si klidně kráčí jako by šli po chorvatské pláži v parném létě?