Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Horor
  • Animovaný

Recenze (3)

plakát

Konzultant (2013) 

Na môj vkus príliš veľa filozofie vo filme, kde sa zohavené ženské telá vyhadzujú na smetisko. Povedalo sa tam toho toľko...a pritom nič. Celé to bolo také strnulé, spomalené, nudné. Sexuálny aspekt, ktorý jediný to mohol ako tak ozvláštniť bol do filmu vsunutý trochu infantilným spôsobom. Fassbendera a Pitta tam bola naozaj škoda. Ženy to zahrali tradične zle.

plakát

Klub rváčů (1999) 

Príliš skoro predvídateľné. Mám rada buď maximálne realistické, alebo maximálne nerealistické filmy. A toto bol taký mišung ani neviem čoho. Od 50-tej minúty som sa nudila a to aj napriek tomu, že môj obľúbený - Brad Pitt bol takmer neustále na scéne. Škoda. (myslím škoda tých dvoch hodín, čo som mohla stráviť napr. písaním práce do školy, alebo sledovaním lepšieho filmu)

plakát

Klub poslední naděje (2013) 

Po krásnej Philladelphii a nevkusnej Skrotenej hore som si myslela, že téma homosexuality a AIDS je pre mňa na filmovom plátne už vyčerpaná. Na tento film som teda bola zvedavá hlavne kvôli presláveným hereckým výkonom hlavného, aj vedľajšieho protagonistu. Film hodnotím ako priemerný, až na spŕšku vulgarizmov ma nič nepohoršilo, neprekvapilo, nerozľútostilo. Teda až na...herecké koncerty Matthewa McConaughtyho a Jareda Leta. McConaughtymu som totálne uverila jeho premenu svalnatého cukríka na zhýralú vulgárnu promiskuitnú trosku, závislú od alkoholu a ktovie čoho všetkého ešte. A Letovo "I don't wanna die" mi zovrelo srdce. Naozaj zaslúžené Oscary.