Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Akční
  • Dokumentární

Recenze (177)

plakát

Aféra (2014) (seriál) 

Neokoukané tváře,žádná prvoplánová krása.Děj je vyprávěn zajímavě a napínavě. Díl od dílu větší závislost.

plakát

Agresivní virus (2014) (seriál) 

Po třech dílech zatím za tři. Potěšil Sean Astin a celkově se casting vydařil. Pilot byl skvělý,ale pak to tak nějak začínalo váznout či co...možná jsem měla přílišná očekávání,nevím. A třeba ještě přijde překvapení...tak jako tak,dokoukám.

plakát

American Crime (2015) (seriál) 

Jsem velmi spokojená. Seriál mapuje osudy několika lidí,spojených volně jedním zločinem. Celé je to hodně o rasismu,přičemž rasisticky nesmýšlejí pouze bílí. Pro milovníky psychologických detektivek jako stvořené!

plakát

Anděl Páně (2005) 

Přiznávám se bez mučení,ano,pohádky mi lezou krkem. A nechápu dospělé,že se s potěšením dívají celé roky furt dokola na těch asi 15,co nám televize do úmoru každoročně nabízí. No ale když hrají Anděla páně nebo Šíleně smutnou princeznu - to je jiná. To celá zjihnu a radostně čučím taky :-). každičký rok :-).

plakát

Anna Kareninová (1997) 

Krásná výprava, jinak k uzoufání nudné. Karenina na facku. Táhlo se to donekonečna a ke konci jsem ji z celého srdce prosila, aby už konečně hupla pod ten vlak a mému i jejímu utrpení učinila konec :-)

plakát

Aquarius (2015) (seriál) 

69% ? To jako vážně? Sledovali jsme stejný seriál??? Duchovny je excelentní. Jen ten Manson nemá dostatečně šílený pohled,ale chápu, v tomto ohledu se víc udělat nedalo. Poctivé čtyři.

plakát

Balada pro banditu (1978) 

Viděno znovu po mnoha letech a pocit stále stejný. Ano, filmové zpracování má mnoho nedostatků, pěvecké výkony jsou z valné části amatérské, režijně to má much jak na mrtvole, ale stejně jsem zas okouzleně hleděla a poslouchala. Polívka herecky vysoko převyšuje ostatní.

plakát

Big Lebowski (1998) 

Jedním slovem famózní ! Naprostá bomba,která neomrzí asi nikdy !

plakát

Bitvy o zavazadla (2012) (seriál) 

Díky sympatickým Martinovým a extravagantnímu Markovi docela baví. Nevyhledávám,ale ani nepřepnu.Když na to náhodou narazím,dokoukám.

plakát

Bohéma (2017) (seriál) 

Viděla jsem 2.díl Bohémy a vyslechla rozhovor na DVTD. Znám všechny knihy Terezy Brdečkové a mám je moc ráda. Snad proto se mi seriál prozatím líbí, i když asi bych více uvítala hraný dokument. Opravdu by mě zajímaly skutečné postoje herců a filmařů v té složité době. Kolika hvězdám by spadla svatozář, kolika lidí bych si mohla zpětně vážit. Pokud jde o herecké výkony, Javorský hraje svého Buriana dokonale a už jen kvůli němu se vyplatí Bohému vidět.