Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Akční
  • Animovaný

Recenze (25)

plakát

Paddleton (2019) 

Pohodovy film o umirani...? zni to jako oxymoron, ale u tohoto filmu to tak je... hlavne zasluhou vyborneho castingu u ustredni dvojice. Chyba ve filmu: vzducholod Hindenburg nebyla plnena helliem ale vodikem!;-)

plakát

Správní chlapi (2016) 

3,5 * - příjemná oddychovka, u které se člověk pobaví a odreaguje. Zápletka sice místem nudí a pokulhává, ale chemie mezi Goslingem a Crowem funguje.

plakát

Babovřesky (2013) odpad!

Vlahý srpnový večer...Autobus...Začíná film…Babovřesky…Není kam uniknout...Panika…Co teď?...Zapnout MP3, sluchátka hluboko do uší!...Film je s CZ titulky!...Začínám po očku číst a nevěřím vlastním očím…Fascinující!...Pryč se sluchátky, tohle se musí vnímat všemi smysly!...Masochistické tendence?...Nejspíš ano, jiné vysvětlení to snad ani mít nemůže!:-) Každopádně zajímavý studijní materiál (ovšem doprovázený těžkým kulturním šokem), zvlášť s přihlédnutím k informaci, že se jedná o nejnavštěvovanější film roku 2013! [sic] Komentář Tetsua o rozmazávaných hovnech je celkem trefný!:-)

plakát

Černá díra (2011) (divadelní záznam) 

A mě se to líbilo...!:) humor dejvického divadla mám strašně ráda a i když to má takový pomalejší rozjezd, ve druhé půlce to bezvadně graduje!:-) je teda fakt, že naživo to mělo samozřejmě lepší atmosféru, ale líbilo se mi to i po čase v TV záznamu. Jo a díky tomuto představení už nikdy nemůžu splést spelling jedné nejmenované americké řeky!:)

plakát

Kick-Ass (2010) 

Takový sympatický filmík! A už jen kvůli dvojce Nicolas Cage (aka Big Daddy) / Chloe Grace Moretz (aka Hit Girl) se na něj ráda podívám ještě minimálně jednou:)

plakát

Teremin (2010) (divadelní záznam) 

Teremin u mě patří jednoznačně do Top 5 z toho, co jsem viděla v Dejvickém divadle. Atmosféra představení byla naprosto úžasná, ta správná kombinace 'vážna' a humoru...No a výkony tradičně (jak jinak u DD) bezvadné!!!:)

plakát

Až na krev (2007) 

Mé první filmové setkání s Daniel Day-Lewisem, ze kterého jsem si doslova sedla na zadek. Takhle dobře jsem asi ještě nikoho hrát neviděla, on v podstatě ani nehrál, on zkrátka 'byl' tou postavou. Naprosto zasloužený Oscar za hlavní mužskou roli! A v té scéně, co se odehrává v kuželkárně, bych mu vážně nechtěla dělat filmového partnera:-)