Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Horor
  • Akční
  • Krimi

Recenze (4)

plakát

Mary a Max (2009) 

Nádherné dílo režiséra Adama Elliota vyprávějící příběh krásného přátelství mezi malou holčičkou žijící v Austrálii a americkým duševně nevyrovnaným židem. Láskou strádající Mary, která nemá žádné přátele, písemně osloví obtloustlého Maxe, žijícího se svými fóbiemi na druhé straně světa. Po čase tak mezi oběma vzniká pevné přátelské pouto lidí, kterým osud nikdy nedopřál setkat se.

plakát

Zloduch Albert (2004) 

Vynikající komedie o nalezení smyslu života.

plakát

Harvie Krumpet (2003) 

Smutný i úsměvný příběh zachycující celý život obdivuhodného, nádherného člověka s čistou duší a obrovským srdcem, zažívajícího jednu životní tragédii za druhou a přesto odhodlaného k tomu plně si užít života až do konce...

plakát

Americká krása (1999) 

Vynikající herecký výkon Kevina Spaceyho v roli muže podléhajícího krizi středního věku, který je až skoro terorizován svojí emancipovanou a perfekcionistickou ženou, která si až příliš pozdě uvědomí, že svého muže miluje. Je nenáviděn nejen adolescentní a nevyrovnanou dcerou, trpící snad hlavně díky krizi svých rodičů, ale i novým puritánským sousedem přesvědčeným o tom, že przní jejich citově strádajícího syna. Je to film plný emocí a duševních bolestí lidí snažících se nalézt sami sebe.